1.) Merhaba arkadaşlar, excel sayfasında "b1" hücresine "Ekle" menüsünden açıklama eklemek istiyorum."B1" hücresi 1% den küçük olursa açıklama ortaya çıksın(otomatik olarak),ama 1% den büyük olursa açıklama çıkmasın.Bunu makro ile yapıyorum.(Yani buton yaparak).Ama benim istediğim demin bahsettiğim gibi "B1" hücresinin alacağı iki farklı değere göre otomatik olsun.Çünkü yaklaşık 10 tane hücreye bunu uygulayacağım.Daha ayrıntılı anlatırsam:"B1" hücresine formül girdim.Başka hücrelere bağlı olarak % değeri alıyor(%5,%22,-%4,-%21 gibi).Burdaki amaç "-"değeri gözden kaçırmamak,mutlaka farketmek.
2.sorum şu:Excel sayfasına şöyle formül girilebilir mi?:Eğer(A5>1;GİT(MAKRO ADI);"").Yani "eğer" fomülüne koşul gerçekleşirse şu makroyu çalıştır.Ben denedim ama olmadı.Yalnız bir kitapta olabileceğini yazmış.İlginize şimdiden tşk. ederim.
2.sorum şu:Excel sayfasına şöyle formül girilebilir mi?:Eğer(A5>1;GİT(MAKRO ADI);"").Yani "eğer" fomülüne koşul gerçekleşirse şu makroyu çalıştır.Ben denedim ama olmadı.Yalnız bir kitapta olabileceğini yazmış.İlginize şimdiden tşk. ederim.
Son düzenleme: