Şifre kırma konusunda bilgi paylaşımı Forum Kurallarına uygun değildir..
Sorunuza gelince, eklentilerin kaydedildiği yol belirtiğim yoldur başka bir yerde olduğunu sanmıyorum. Klasör seçeneklerinde Gizli Dosya ve Klasörü Göster seçeneği işaretli mi?
Arama yaparak Klösürünüzün yolunu bulabilirsiniz, bu şekilde denermisiniz..
merhaba
Application Data klasörünü göremiyor olabilirsiniz, klasör seçeneklerinden görünür hale getiriniz.
C:/ Documents and Settings / Kullanıcı Adı / Application Data / Microsoft / AddIns
merhabalar,
sayın uzmanamele' nin bahsettiği klasörün içinde buldum ama ordan silmeme rağmen hale excelimde halen görünüyor. aynı şekilde yine şifre istiyor. eğer bu excelin kendi eklentisiyse şifre istemesi normal mi, çünkü ben excel ile ilgili herhangi bir yere şifre falan yazmadım. ne ile ilgili bir eklenti olduğunu da bilmiyorum.
ilginiz için teşekkür ederim.
sayın uzmanemele,
yeni farkediyorum, diğer eklentiler de şifre istiyor.
bu arada eklentiyi tamamen silmedim, başka bir klasöre aldım.(zaten bir tane vardı. ) belki işime daha sonra yarar diye. yardımlarınız için teşekkür ederim.
hoşçakalın...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.