:yardim: Bir ay boyunca; günlük personel giriş saati ve çıkış saati arasındaki farkı bulmak ve aylık olarak eksik veya fazla çalışma saatini toplatmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
formül için çok teşekkür ediyorum. yalnız bir ricam daha olacak vakit ayırırsanız seviniriz. Günlük 10 saati aşan çalışmalarda mesai olarak, günlük 10 saatten az olan çalışmalarıda eksik çalışma olarak göstermek istiyoruz. Bundan sonra en altta Aylık Fazla Çalışmaları bir kolon'a, Aylık Eksik Çalışmaları bir kolona ayrı ayrı toplatabilirmiyiz. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Toplam çalışma saati 10 saatmidir.
Kaç saat çalışanlar normal gözükecek.
Kaç saatten az çalışanlar eksik çalışmış sayılacak.
Eksik saatler içinde bir sütun oluşturun ve =EĞER(E3<10;E3;"") yazıp aşağı doğru çekin ve aynı formülü bu sütuna göre uygulayın.
arkadaş stenizden biz bişi indiremiyoruz ki. istediğim çok basit. personelin giriş çıkış saatini yazacağım. 8 saate 1 gün fazlasına fazla mesai saati yazacak.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.