Elektronik posta ile bilgilendirme.

Excel Vers. ve Dili
Excel2003
Merhaba
Örnegin ; A Sutununda isimler B sutununda dogum gunleri seklinde hazırladıgım tabloya gore
B sutununda belirttigim Dogum gunu tarihinin gelmesine 2 gun kala veya aynı gun belirledigim bir saatte belirledigim bir Eposta adresine dogum gunlerini belirtir bir mail almak istiyorum boyle bir formul varmı varsa nasıl yapabilirim.
yardımlarınızı rica ederim.

Excel Vers. ve Dili
Office Excel 2003 Tr/İng.
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
03.01.2019
Excel'i bilemiyorum ancak Outlookta bunu yapabilirsiniz! Örneğin ileri tarhili bir maili yazıp yazdığınız mailin options'unda tarih ve saat düzenlemi ( şu tarihten önce önderme..gibi) yapabilrsiniz.O tarih geldiğinde outbox kutusundaki mailiniz
otomatik olarak gidecektir.Tabi outlook'unuz açık olmalı!
Bilgilerinize.

Excel Vers. ve Dili
Excel2003
Tesekkur ederim

Evet Outlook ta yapabiliyorum, Galiba iyi belirtemedim anlatmak istedigimi ozur dilerim.
Bir dosyanın icerisine calısanların bilgilerini girecegiz bu dosya Sirket ortak serverinde duracak dosyanın icerisinde bulunan yaklasık 250-300 kisinin dogum gununu hatırlatmak icin belirledigimiz farklı E-postalara uyarı mailli gonderecek

tabii boyle bir formul varsa :)

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Outlook Express'e göre düzenlenmiş örnek bir dosya ekliyorum.

Aman mail adreslerini düzeltip deneyiniz :)

Doğum Gün ve Ay Günün tarihi ile eşleşirse mail gönderir.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Office Excel 2003 Tr/İng.
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
03.01.2019
Sayın Üstad yine çok güzel bir örnek eklediniz.Ancak Üstad bir sorum olacak ben denedim ancak outlook express değil ms outlook olarak da açtı lakin otomatik olarak göndermedi...ama bu haliyle bile incelenesi güzel bir örnek.
Çok teşekkür ederim.
Saygılarımla.

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Sayın amelie,

Hiç Ms Outlook kullanmadım, o yüzden bilemiyorum. Ama Outlook Expreste otomatik olarak gönderiyor.

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Küçük bir hata yapmışım, dosyada değişiklik yaptım.