Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncelikle merhaba ilgilendiğin için teskkurler, benim sorum d2-d3-d4-d5-d6-d7-d8 değerlerin yanına en büyük değeri getirmek istiyorum. Nasıl yapabılırım,
teskurler, burda şöyle bir sey farketıım , formulun içine girip enter dediğimde o hücre 20 sayısını veriyor anlamadım ? ben acabe düşey ara komutu ile bunu yapabilirmiyim ,örnek d1 dücresini , a hücresin de ara enbüyük değeri getir yazaibilirmiyiz?
Merhaba;
Mesajımda "dizi formülü" diye belirtmiştim.
Dizi formülleri formül satırında iken CTRL+SHİFT+ENTER tuşlarına birlikte basılarak aktive edilir. Böylece formülünüz {} parantezleri arasına girer. Sitede dizi formülleri ile ilgili araştırma yaparsanız daha geniş bilgiye ve örnek uygulamaya ulaşırsınız.
İyi çalışmalar.
Not: Ayrıca Türkçemizi daha düzgün kullanmaya özen gösterin.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.