en küçüğü belirginleştirme işlemi

yaklaşık onbeş satırdan oluşan bir tablom var ve bunlar uzayıp gidiyor on altıncı satırda bu satırdaki en düşük değeri bulabiliyorum MİN özelliğini kullanarak.
sorum şu mesela en küçüğü bulduktan sonra bu en küçük olanı aynı zamanda renkli veya kalın harf olarak nasıl belirtirim.

ilgi alakanıza teşekkürler

saygılar

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Verilerinizin A1:A15 aralığında olduğunu düşünürsek, min fonksiyonunun A16 da olduğunu düşünürsek..

A1:A15 aralığını fare ile seçtikten sonra Biçim / Koşullu Biçimlendirmeden Formül bölümüne,

=A1=$A$16

yazarak biçimden istediğiniz ayarları yaparak tamam butonuna basınız..

.

Koşullu biçimlendirme dediğiniz nedir. dediğinizi yaptım fare ile seçip sonra formül çubuğuna dediğinizi yazınca tüm o belirleediğim yeri mavi bir çizgi çekti.

ben dediğiniz gibi A16 da MİN la bulduğum en küçük değer var bunu geri kalan 15 satırda bulup koyu veya renkli yazmasını istiyorum

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Koşullu biçimlendirme dediğiniz nedir. dediğinizi yaptım fare ile seçip sonra formül çubuğuna dediğinizi yazınca tüm o belirleediğim yeri mavi bir çizgi çekti.

ben dediğiniz gibi A16 da MİN la bulduğum en küçük değer var bunu geri kalan 15 satırda bulup koyu veya renkli yazmasını istiyorum
Excelin menü çubuğundan Biçim / Koşullu Biçimlendirmeye girebilirsiniz..

Linki inceleyiniz..

Koşullu biçimlendirme (condıtıonal formattıng)

.

teşekkürler üstad 2007 de biraz uğraştım bulmak için ama sonunda yaptım