En Yakin Tarİh

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 tükçe
slm arkadaşlar , benim sorunum ek dosyada göründüğü gibi gidiş ve buna istinaden dönüş tarihi var, bize çözüm getiremedğimiz olay ana sayfada müşterinin adının yanın bugüne en yakın dönüş tarihinin görünmesini istiyoruz, ilginize teşekkürler...

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
C2 'ye aşağıdaki formülü girin.:cool:
=BUGÜN()+1

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 tükçe
uzmanım tam izah edemedim herhalde ben problemimi c2 ye formül girdiğim zaman c2 bana bugüne en yakın dönüş tarihini vermezini istiyorum, ilginize teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
Windows-XP_TR
Ofis-2003_TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
26/10/2022
yanıt

basit birşey oldu ama..
ekli tablo işinizi görebilir..

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
bende bir calışma yaptım en yakın dönüş tarihini gösteriyor ve bugünden önceki dönüş tarihlerini dikkate almıyor.

Excel Vers. ve Dili
Windows-XP_TR
Ofis-2003_TR
26/10/2022
bende bir calışma yaptım en yakın dönüş tarihini gösteriyor ve bugünden önceki dönüş tarihlerini dikkate almıyor.

sn.fedeal
sn muduad her ne kadar bugün itibariyle demişse de bence herhangibir tarih yazıldığında ona en yakın tarihin getirilmesi daha kullanışlı olabilir kanaatindeyim.Zira ileriki bir tarihe gidiş-dönüş rezervasyonu yapıldığında bu dediğim daha iyi anlaşılacaktır.

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
evet bu mantıkla dogru sizin calışmanızı gönderdikten sonra inceleme fırsatım oldu eger önce inceleseydim heralde yapmazdım altarnatif olsun saygılar

Excel Vers. ve Dili
Windows-XP_TR
Ofis-2003_TR
26/10/2022
evet bu mantıkla dogru sizin calışmanızı gönderdikten sonra inceleme fırsatım oldu eger önce inceleseydim heralde yapmazdım altarnatif olsun saygılar

RİCA EDERİM.AMACIM SADECE KULLANIŞLI BİR TABLO OLMASINI BELİRTMEKTİ. ÇÜNKÜ TABLO YAPARKEN İNSAN HERŞEYİ DÜŞÜNEMEYEBİLİR.BU NEDENLE ALTERNATİFLERİN OLMASI HER ZAMAN DEĞİŞİK FİKİRLER VERİR.
SAYGILAR..

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 tükçe
mükemmel bir olay ; bir probleminizi yazıyosunuz ve anında 3-4 bilgili arkadaş size değişik çözüm önerileri sunuyor , siz hangisi daha çok işinize geliyorsa onu kullanıyorsunuz , aralarında beyin fırtınası yaparak size daha iyisini sunmaya çalışıyorlar ... Sn: Tekintek ve Fedeal sunmuş olduğunuz örnekler için teşekkürler ,bu örnekler sayesinde problemimi aşmış durumdayım, elleriniz dert görmesin ...

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
rica ederim işinize yaradıysa ne mutlu