eski değeri yeni giren değerle toplama veya çıkarma

yamahato

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30-09-2026
kolay gelsin programımı yavaş yavaş tamamlıyorum fakat bir konuda gene takıldım yardımıznıza ihtiyacım var.
ufak bir stok programı iddalı bir şey değil. program girişi,bilgilerim ve çıkış sayfalarından oluşuyor. programlı ilgili istenilen her bilgi bilgilerim sayfasından alınıyor. sıkıntılara gelince
1-yeni ürün tanımlama menüsü ile ilgili şimdilik bir sıkıntı yok.girilen veriler istenilen yerlere kaydediliyor. fakat yeni ürün tanımlaması bitince aynı malzemeden daha sonra tekrar geldiğinde o stok numaralı malzeme giriş menüsü ile kayıtlara giriyor burdaki sıkıntı şu!giriş menüsünde stok no textboxuna bilgi girişi yapılırken ,girilen stok numarasının karşılığı olan malzemenin adı ve aracın cinsi otomatik olarak bilgilerim sayfasından ilgili sutunlardan alınarak giriş menüsünde ilgili yerlere girmesini sağlamalıyım.bilgiler giriş menüsünde ilgili yerlerine geldikten sonra kullanıcı giriş miktarını ve giriş tarihini girip kaydet butonuna basınca basınca girilen stok numarasının bilgiler sayfasındaki stok adeti giriş yapılan miktar kadar artmalı ve giriş tarihide o stok numaralı malzemenin I sutunundaki yerine kopyalanmalı.

2a -ÇIKIŞ MENÜSÜNDE STOK ARAMA YA VERİ GİRMEYE BAŞLAYINCA BİLGİLER SAYFASINDAN MALZEMENİN ADI VERİSİNİ ÇIKIŞ MENÜSÜNDE KENDİ YERİNDE GÖSTERSİN.
2b- ÇIKIŞ MENÜSÜNDE STOK ARAMAYA VERİ GİRİNCE OTOMATİK OLARAK ÇIKAN ÇIKAN MALZEMENİN ADINDAN SONRA BOŞ OLAN YERLERE BİLGİ GİRİŞLERİNİ KULLANICI GİRİP KAYDET BUTONUNA BASINCA VERİLER ÇIKIŞ KAYITLARI SAYFASINDA KENDİ YERLERİNE KAYDOLSUN.
3c-ÇIKIŞ YAPILAN MİKTAR KAYDET BUTONUNA BASTIKTAN SONRA OTOMATİKMAN BİLGİLER SAYFASINDA ÇIKIŞ YAPILAN STOK NUMARASININ DEPO MUVCUDUNDAN DÜŞSÜN..
biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayın saygılarımla

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

yamahato

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2007
30-09-2026
çok mu uzun oldu acaba isteklerim

yamahato

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2007
30-09-2026
kolay gelsin programımı yavaş yavaş tamamlıyorum fakat bir konuda gene takıldım yardımıznıza ihtiyacım var.
ufak bir stok programı iddalı bir şey değil. program girişi,bilgilerim ve çıkış sayfalarından oluşuyor. programlı ilgili istenilen her bilgi bilgilerim sayfasından alınıyor. sıkıntılara gelince
1-yeni ürün tanımlama menüsü ile ilgili şimdilik bir sıkıntı yok.girilen veriler istenilen yerlere kaydediliyor. fakat yeni ürün tanımlaması bitince aynı malzemeden daha sonra tekrar geldiğinde o stok numaralı malzeme giriş menüsü ile kayıtlara giriyor burdaki sıkıntı şu!giriş menüsünde stok no textboxuna bilgi girişi yapılırken ,girilen stok numarasının karşılığı olan malzemenin adı ve aracın cinsi otomatik olarak bilgilerim sayfasından ilgili sutunlardan alınarak giriş menüsünde ilgili yerlere girmesini sağlamalıyım.bilgiler giriş menüsünde ilgili yerlerine geldikten sonra kullanıcı giriş miktarını ve giriş tarihini girip kaydet butonuna basınca basınca girilen stok numarasının bilgiler sayfasındaki stok adeti giriş yapılan miktar kadar artmalı ve giriş tarihide o stok numaralı malzemenin I sutunundaki yerine kopyalanmalı.

2a -ÇIKIŞ MENÜSÜNDE STOK ARAMA YA VERİ GİRMEYE BAŞLAYINCA BİLGİLER SAYFASINDAN MALZEMENİN ADI VERİSİNİ ÇIKIŞ MENÜSÜNDE KENDİ YERİNDE GÖSTERSİN.
2b-ÇIKIŞ YAPILAN MİKTAR KAYDET BUTONUNA BASTIKTAN SONRA OTOMATİKMAN BİLGİLER SAYFASINDA ÇIKIŞ YAPILAN STOK NUMARASININ DEPO MUVCUDUNDAN DÜŞSÜN..aynı anda çıkış menüsünde girilen bütün değerler çıkış menüsünde gerekli yerlere kaydolmalı
biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayın saygılarımla
ilk mesajımda belirttiğim ve renklendirdiğim sorunlardan giriş ve çıkış sayfasına da bulunan stok no textboxuna bilgi girince bilgilerim sayfasından istediğim bilgilerin kendi textboklarına otomatik yazılması sorununu hallettim.fakat diğer sorunlar hala devam ediyor yardımlarınızı bekliyorum.