Ev Giderleri hesabini nasil yapabilirim

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Almanca
Slm arkadaslar

Ben burayi yeni buldum ve hemen kayit oldum böyle degerli bilgileri bizimle paylasan tüm arkadaslara sonsuz saygilar sunuyorum.

Simdi benim bir sorum olacak eger bana yardimci olursaniz minnettar kalirim

Ben almanyada yasiyorum ve bir evim var burasinin tabiki heryerde oldugu gibi giderleri var bunlari hesap yapip sene sonunda evde oturanlara paylastirmam gerekiyor bunu nasil yapabilirim.
Ben henüz Excel ile hic calismisligim yok

Evde bir kiraci var giderleri kisi basina paylastirmak icin ne yapmaliyim

Dogalgaz,Su,Cöp,Ev sigortasi gibi giderleri oturanlara paylastirmam gerekli bu is icin yardimlarinizi rica ediyorum.

Yazimda bazi harfler yanlis gibi gözükebilir bunun icin kusura bakmayin kullandigim klavye almanca oldugundan bazi karakterleri yazamiyorum.

Saygilar

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Slm arkadaslar

Ben burayi yeni buldum ve hemen kayit oldum böyle degerli bilgileri bizimle paylasan tüm arkadaslara sonsuz saygilar sunuyorum.

Simdi benim bir sorum olacak eger bana yardimci olursaniz minnettar kalirim

Ben almanyada yasiyorum ve bir evim var burasinin tabiki heryerde oldugu gibi giderleri var bunlari hesap yapip sene sonunda evde oturanlara paylastirmam gerekiyor bunu nasil yapabilirim.
Ben henüz Excel ile hic calismisligim yok

Evde bir kiraci var giderleri kisi basina paylastirmak icin ne yapmaliyim

Dogalgaz,Su,Cöp,Ev sigortasi gibi giderleri oturanlara paylastirmam gerekli bu is icin yardimlarinizi rica ediyorum.

Yazimda bazi harfler yanlis gibi gözükebilir bunun icin kusura bakmayin kullandigim klavye almanca oldugundan bazi karakterleri yazamiyorum.

Saygilar
Ekteki örneği inceleyin.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Almanca
Hocam benimde böyle bir tabelaya ihtiyacim var ama bunu ben kendim nasil yapabilirim sizin vermis oldugunuz örnekteki kadar detayli olmak zorunda degil benim yapmak istedigim kanunen kiraciya karsi olan sorumlulugumu yerine getirmem gerekiyor.

Bu örnekteki gibi nasil hazirlayabilirim bana kisaca tarif ederseniz memnun olurum