evrak kayıt programı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
office 2003
arkadaşlar evrak kayıt programında yardıma ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
excel2010 TR
L Sütununda zaten Bila infaz veya ikmalen seçenekleri yazılı. Bu numarayı neresine yazmayı düşünüyorsunuz? İkinci soruda tarihin kopyalanması var. Eğer Evrak no ve sırası değişmiyecekse "=" ile bu işi hallettim. Başka türlü ise söyle. "Düşeyara" uygulamamız gerekecek. Bunları kaydetmek sadece kaydet tuşuna basmakla gerçekleşiyor.Butona gerek yok. Ama kaydetmek dışında butona başka fonksiyonlar düşünüyorsan o başka.

Excel Vers. ve Dili
office 2003
L sütunundaki ikmalen ve bilainfaz yazılarını silerseniz memnun olurum. L sütunundaki ilmalen ve bilainfazları ben kendim yazdım çünkü evrakların üst yazılarını yazdıktan sonra birde tek tek belirtmiş olduğum sütunlarda evrak gidiş tarin ve evrakın nasıl gittiğini (ikmalen veya bilainfaz) yazıyorum.

Amaç üst yazıyı yazarken düşümlerini de yapsın ve işlerimiz daha hızlı ilerlesin. çünkü günlük yaklaşık 300 - 400 evrak yazılıyor ve düşümü yapılıyor.

Düşüncem 1-2-21-22-41-42 ve 71 deki J1 de yazan ikmalen ve bilainfaz yazılarının bu belirtmiş olduğum sayfaları yazdırdığımda veya kaydettiğimde V-MÜZ-İD-YK-İHZ sayfalarında B sütunlarındaki rakamların hizasındaki L sütunlarına belirttiğim ikmalen ve bilainfaz yazılarını yazmasını istedim. j7 hücresindeki tarihide aynı şekilde yapmak istemiştim.

Çünkü 1 üst yazı yazabilmek için MENÜ ye dönüp açılır büton kullanarak yeni bir sayı belirliyorm. Ayrıca teşekkür ederim tayfunakbuz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...