excel 2003 te ürün ve veresiye kaydı

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Arkadaşlar çalıştığım fabrikada ürünleri kayıt etmem ve veresiye bilgilerini tutmam isteniyor

aslında basit bir program ama 3 yıl olacak bilgisayar kullanmayalı bildiğim bütün konuları unuttum neredeyse şimdi cesaret edip önemli bilgileri ve işimi riske atmak istemiyorum o yüzden yardım ederseniz çok mutlu olurum

ürünler kısmı
ürünün adı ve fiyatı olacak

müşteriler kısmı
müşterinin adı soyadı,adresi,telefonu,toplam borcu

satış işlemleri
burası biraz karışık işte ne yapacağımı belirtiyorum nasıl yapacağımı sizlere soruyorum

mesela

ahmet karadağ 10 eylül 2010 da saat 13:30 da fabrikamızdan

2 adet camsuyu antifirizi
5 adet kırmızı gres yağı aldı

toplam 100,00 tl tuttu ahmet karadağ ın önceden de 500,00 tl borcu vardı toplam 600,00 borcu oldı

21 eylülde 200,00 tl getirdi kalan borcu 400,00 tl oldu ben müşteriler kısmına girince otomatik olarak 400,00 tl diye borcunu görmek istiyorum

tüm müşterilerin borcunu aynı şekilde görmek istiyorum ve benim müşterilerden toplam ne kadar alacağım olduğunu görmek istiyorum

eylull_28@hotmail.com msn adresim açık 6 ya kadar mail de atabilirsiniz yardımlarınızı bekliyorum

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba

bu işleri access ile mi excel ile mi yapmayı düşünüyorsunuz?

genelde bilgi paylaşımı yapıyoruz, siz bişeyler hazırlarsanız dosya üzerinden yardımcı olmaya çalışırız.
dosya hazırlamamızı isterseniz; benzer bir çalışma olan paylaşabilir ancak size özel bir dosya hazırlayan arkadaş olmayabilir.

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Access ile yapmayı da düşündüm.o da olabilir hangisi olursa. kullanışlı olması ve bilgilerin sağlam bir şekilde durması önemli benim için.şu an excel de uğraşıyorum özel bir dosya hazırlamasını isteyemem zaten kimseden ama hazırlayan olursada hayır demem açıkcası çünkü çok uğraş vermeyecek birşey.benzer çalışmalardan da yaralanabilirim şu an ona ihtiyacım var ve msn üzerinden bana biraz vaktini ayıracak bilgili biri ekleyebilir