excel 2007 ile ilgili sorular

Excel Vers. ve Dili
exel 2003 ve 2007
exel 2007 de günü gelen müşterileri hatırlatmayı nasıl yapıyoruz ?

Excel Vers. ve Dili
exel 2003 ve 2007
exel gentr den indirmiş olduğum bir program var müşteri takip programı gercekten güzel ama bir iki eksiği var 1.günü gelenleri hatırlatma 2. ödeme yapanlara pyapmış olduğu ödeme taplosunu tek tuşla çıkarmak istiyorum yardımcı olusanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
exel 2003 ve 2007
exel gentr den indirmiş olduğum bir program var müşteri takip programı gercekten güzel ama bir iki eksiği var 1.günü gelenleri hatırlatma 2. ödeme yapanlara yapmış olduğu ödeme taplosunu tek tuşla çıktı almak istiyorum yardımcı olusanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Aramıza hoşgeldiniz.

Lütfen aynı konu için farklı başlıklar açmayınız. Açtığınız başlık altında sorularınızı devam ettirebilirsiniz.

Forumda "hatırlatma" diye arama yaparsanız örnek çalışmalara ulaşabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
exel 2003 ve 2007
hoş bulduk hocam sözlerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 Tr
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
17.04.2019
Merhaba ,
Excel 2007 de normal çalışırken bilmeden yaptığım bir tik ya da işlem sonucu mouse sağ tuş işlevi çalışmıyor. Sadece Excel'de işlem yapılmıyor.Diğer programlarda sağ tuş normal çalışıyor.
2007 kullanıyorum ve hemen hemen tüm menülere bakmama rağmen bir çözüm bulamadım. Eğer bildiğiniz bir kısa yolu veye normal yolu var ise paylaşırsanız memnun olurum..
sağlıkla kalın

Excel Vers. ve Dili
exel 2003 ve 2007
Söylediklerinizi dikkate alacağım sağolun

Excel Vers. ve Dili
exel 2003 ve 2007
lütfen yardımcı olun

Selamlar,

Aramıza hoşgeldiniz.

Lütfen aynı konu için farklı başlıklar açmayınız. Açtığınız başlık altında sorularınızı devam ettirebilirsiniz.

Forumda "hatırlatma" diye arama yaparsanız örnek çalışmalara ulaşabilirsiniz.
bir forum sitesinden müşteri takip programı indirdim gerçekten çok hoş ama bunu yapan arkadaş zannediyorumki program butonlarını kitlemiş o programa bir şeyler eklemek istiyorum ama butonları kitli bunu nereden bildiğimi sorar sanız bilgisayarımdaki exel i açtığım zaman bütün butonlar açık bir problem yok ama müşteri takip programını açtığım zaman bir çoğu kitli bana yardımcı olursanız çok sevinirim isterseniz programıda size atabilirim