excel 2007 nin acamadigi dosya

Excel Vers. ve Dili
2010 ingilizce
internet uzerinden calisan bir programimiz var ve o programdan excel tablosu halinde ozet alabiliyoruz. excel 2003 yuklu bilgisayarlarda bir sorun olmuyor fakat excel 2007 ve 2010 yuklu bilgisayarlarda sorun yasiyoruz. ekteki dosya sadece excel 2003 yuklu bilgisayarlarda calisiyor, digerlerinde buyuk bir hucre icersinde karisik harflerden olusan bir yazi cikartiyor. daha dusuk bir surumun yapabildigi seyi ust surum nasil yapamaz anlayamadim. bilen varsa yardimci olabilir mi?

Ekli dosyalar

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
internet uzerinden calisan bir programimiz var ve o programdan excel tablosu halinde ozet alabiliyoruz. excel 2003 yuklu bilgisayarlarda bir sorun olmuyor fakat excel 2007 ve 2010 yuklu bilgisayarlarda sorun yasiyoruz. ekteki dosya sadece excel 2003 yuklu bilgisayarlarda calisiyor, digerlerinde buyuk bir hucre icersinde karisik harflerden olusan bir yazi cikartiyor. daha dusuk bir surumun yapabildigi seyi ust surum nasil yapamaz anlayamadim. bilen varsa yardimci olabilir mi?
.

Dosyanız ekte.

Deneyin.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2010 ingilizce
cevabiniz icin tesekkur ederim fakat ben sorunu tamamen cozebilecek bir yol ariyorum. excel 2003 yuklu bilgisayarlar ile bu dosyalari excel 2007 ve uzeri surumlerin acabilecegi hale getiriyorum fakat bu zaman kaybina yol aciyor. excel uzerindeki herhangi bir ayar degisikligi ile bu dosyalari 2007 ve ust surumlerinde acabilecegi bir hale getirebilirsem cok guzel olacak. tam emin degilim ama sanirim bu dosyanin formati "webpage". 2003 yuklu bilgisayarda farkli kaydet dedigimde ilk basta bu formati one cikariyor. ben daha sonra degistirp excel 2003 formatini seciyorum ve ancak o sekilde daha ust surumlu bilgisayarlarda dosyayi acabiliyorum. "webpage" formatini excel 2003 acabiliyorda, 2007 neden acamiyor bir turlu anlayamadim.