excel 2007 proje ödevi aciLL !!!

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
arkdaşlar hocamız proje ödevi verdi 500 hücreyi kaplıcak şekilde farklı farklı tablolar oluşturmamız mesela tablo uzunluk 15 hücre genişliği 20 hücre kaplıcak geçti kaldı , kar zarar işte farklı farklı tablolar ben bilmiyorum hiç çok ihtiyacım var perşembe günü ödevi vermem lazım yapabilecek arkadaşlar msn adresini yassın ben eklerim birlikte yapalım lütfen çok lazım eğer yapamassam derten kalcam hoca başkasına da yaptırabilirsin dedi ama onları çalışcan nasıl yapılacağını öğrencen dedi lütfen arkdaşlar şimdiden çom teşşekür ederimm

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
yardım edebilcek yokmu abilarim ablalarım kardeşlerim çok lazım yapmayı bilsem zaten ugrasır yaparım ama hiç bilgim yok bende buraya baş vurdum perşembe günü ödevi vermek zorundayım

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Dersten kalmanı istemem ama hocanız haklı... Nasıl yapıldığını öğrenmenin yolu ise uygulamayı kendinizin oluşturması...
Hocanız hangi konuyu ne kadar gösterdiyse o kadar kapsayacak bir tabloya başla. (örn: şu konuları işledik ve öğrendik, şu işlevleri gördük vs gibi) Takıldığın yerde yardım eden mutlaka çıkar.
İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
bize bi konu bulun o konu üzerinde yapın dedi hoca derste gösterdi ama biz not falan yapmadık okulda pc üzerinde yaptık ama silindi orda hep pclerde deepfreze var benimde hiç aklıma gelmiyo formul falan 3 hafta falanda derse giremedim saglık sorunları yüzünden onun için böyle oldu yardım edebilcek kimse yokmu