Excel 2007'de seçili hücrelerin rengi değişmiyor

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
Merhaba arkadaşlar,

Ben evimde windows vista ile beraber office 2007 kulllanıyorum. İşyerinde ise windows Xp ile Office 2007 kullanıyorum. İşyerinde kullanmış olduğum Excel 2007 ile ilgili bir sorunum var. Ekte resmini gönderdim. Mesela Excel'de B2 Hücresinden F10 hücresine kadar seçili iken seçilen hücrelerinin zemin renginin otomatik olarak değişmesi lazım ama değişmiyor. Evimde kullandığım Excel'de böyle bir sorun yok ama işyerinde kullanmış olduğum Excel'de böyle bir sorun var. Çalıştığım Excel dosyalarında seçili olan hücrelerin rengi değişmediği için çok yanılgıya düşüp yanlış yaptığımı sanıyorum.

Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz. Şimdiden teşekkür ederim.

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
Sayın ahmet215

Excel'de B2 Hücresinden F10 hücresine kadar seçili iken seçilen hücrelerinin zemin renginin otomatik olarak değişmesi lazım ama değişmiyor

derken neyi kasdediyorsunuz? bu hücrelerin dolgu rengini mi değiştiremiyorsunuz? eğer bahsettiğiniz şey dolgu renklerinin otomatik değişmesi ise "Ekle" sekmesinedeki "tablo" butonunu kullanarak bu işlemi gerçekleştirmeyi deneyiniz.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
giriş / stiller / hücre stilleri
burada değişiklik yapmış olabilirsiniz, kontrol edin.

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
Arkadaşlar, dediğiniz yolu denedim ama olmadı, şimdi size daha anlaşılır olması için hem excel 2007 hemde excel 2003 resimlerini gönderiyorum, excel 2003 olan dosyayı açtığınızda ne demek istediğimi daha iyi anlıyacaksınız.

Teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
xp
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
18-03-2020
excel 2007 de zemin arka rengi değişmiyor . bende çok aradım fakat bulamadım

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
Yardım edebilecek biri yokmu arkadaşlar, neden böyle yaptığını çözebilmiş değilim. Çalışmamı etkiliyor.