Excel Açılmıyor!

Excel Vers. ve Dili
excell 2007 turkce
Merhaba;

Daha önceden kaydetmiş olduğun excel dosyasına çift tıklıyorum boş gri ekran geliyor,dosya--> aç dediğim zaman açılıyor. Office 2007 türkçe kullanıyorum . klasör seçeneklerinden dosya türü xlsx Microsoft office excel çalışma sayfasıda yaptım. Office sildim yeniden yükledim. gene olmadı. Excel seçenekelerinden Gelişmiş te bulunan Dinamik Veri Değişimi (DDE) kullanan diğer uygulamaları yoksayı da kaldırdım (zaten seçili de değildi). Acaba yanlışlıkla sistem dosyası mı sildim..Bunların dişında neler yapabilirim, lütfen acil yardım, ilginize şimdiden teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
excell 2007 turkce
İlginiz için teşekkür ederim ama benim sorunum bu değil ki, daha önceden kaydetmiş olduğum exceller açılmıyor. Dosya açtan açarsam açılıyor çift tıklamayla açılmıyor. Boş excel açmak istediğimde hızlı bir şekilde açılıyor.

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
#8 nolu mesajı okudunuz mu?

2007 menüsü o şekilde. 2003 ise Araçlar / Seçenekler / Genel menüsünden "Diğer Uygulamaları Yoksay" seçeneğindeki işaretin seçili olmaması gerekir..

.

Excel Vers. ve Dili
excell 2007 turkce
#8 numaralı mesajı okudum, bunu hem seçili hemde şeçili olmadığı durumlar içinde yaptım, excele tıklıyorum basit bir excel dosyasını 1-2 dk sonra açıyor. acaba yanlışlıkla bir şeyler mi sildim. virüs programını da gecici olarak kapattım. düne kadar hızlı bir şekilde açıyordu. bugün birsey oldu yavaş açılıyor yada hiç açılmıyor( büyük boyutlular için)...