Excel alarm

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Merhaba;

Excell 2003 te ödeme planı hazırlıyorum fakat ödeme günü geldiği zaman tarih ve sütunun rengi kırmızı olmasını ve ödeme tarihi geçtiğinde bile öyle kalmasını istiyorum çok uğraştım ama yapamadım konuyla ilgili örnek çizelge ektedir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel 2013 / Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30-01-2025
Merhaba;

Excell 2003 te ödeme planı hazırlıyorum fakat ödeme günü geldiği zaman tarih ve sütunun rengi kırmızı olmasını ve ödeme tarihi geçtiğinde bile öyle kalmasını istiyorum çok uğraştım ama yapamadım konuyla ilgili örnek çizelge ektedir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
Ek teki dosyayı inceleyin...
Koşullu biçimlendirme işlemi ile yapılmıştır.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Merhaba;

Formül çok güzel olmuş fakat ödeme tarihi geçince renk yine değişiyor ve diğerleriyle aynı oluyor ödemesi geçenleri farkedemiyorum lütfen kafayı sıyırmadan yardımcı olun...

Excel Vers. ve Dili
30-01-2025
Merhaba;

Formül çok güzel olmuş fakat ödeme tarihi geçince renk yine değişiyor ve diğerleriyle aynı oluyor ödemesi geçenleri farkedemiyorum lütfen kafayı sıyırmadan yardımcı olun...
Renklerin anlamı

Yeşil ÖDEME tarihi geçmiş
Sarı ÖDeme Günü
Kırmızı Günü gelmemiş Ödemeler

Not: Listede o günkü tarih yoksa SARI renk Görünmez.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Tekrar merhaba;
İleri bir tarih yazdığım zaman günü geçmiş ödeme olarak gözüküyor yani günü gelmeden geckmiş ödeme olarak gözüküyor kusura bakmayın çok şey istiyorum sanırım ama buna çok ihtiyacım var.

Excel Vers. ve Dili
30-01-2025
Tekrar merhaba;
İleri bir tarih yazdığım zaman günü geçmiş ödeme olarak gözüküyor yani günü gelmeden geckmiş ödeme olarak gözüküyor kusura bakmayın çok şey istiyorum sanırım ama buna çok ihtiyacım var.
Sayın İbrahim

benim size gönderdiğim dosyada sorun yaşanmıyor... sizin dosyanızı gönderirseniz onda kontrol etmek isterim...

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Merhaba;

dosya ektedir içerisinde açıklama bulunmaktadır ilginiz için çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Kusura bakmayın ben excel 2003 kullanıyorum ayrıntılı anlatabilirseniz sevinirim

Excel Vers. ve Dili
30-01-2025
Kusura bakmayın ben excel 2003 kullanıyorum ayrıntılı anlatabilirseniz sevinirim

Koşullu Biçimlendirmede uygulama hedefi şeçmediğiniz için olmamış.
------------------------
sizin yaptığınız.

=$A:$C ( eğer A ve C sütünü hepsini almak isterseniz =$A$65536 :$C$65536 )
-------------------
doğru olan

=$A$1:$C$24

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Excel 2007 kurdum ve sizin görderdiğiniz fotoğrafın aynısını uyguladım ama yinede bi değişiklik olmadı

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Siz beni anladınız gönderdiğim dosyada uygulayıp gönderebilirseniz çok mutlu olurum.

Excel Vers. ve Dili
30-01-2025
Koşullu Biçimlendirmede uygulama hedefi şeçmediğiniz için olmamış.
------------------------
sizin yaptığınız.

=$A:$C ( eğer A ve C sütünü hepsini almak isterseniz =$A$65536 :$C$65536 )
-------------------
doğru olan

=$A$1:$C$24
-------------------------

Düzeltilmiş hali ile ektedir.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Sayın latimera;

Ben örnek dosyamda ilk sütuna ileri bir tarih attım ama o tarih günü geçmiş ödeme olarak gözüküyor yani kırmızı değilde gri olması günü gelmemiş ödeme olarak gözükmesi gerekiyor zannedersem yanlış anlaşıldım. bende çok uğraşıyorum formül üzerinde şöyle bir örnek vereyim müşteri mart 2012 tarihinde ödemek için ürün aldı ben bu tarihi girince ödeme günü gelmeyen geçikmiş ödeme olarak gözüküyor. Bununla ilgili yardımcı olabileceğiniz bir bilginiz varsa esirgemeyiniz....