excel-androit devam takip

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
arkadaşlar ben voleybol antrenörlüğü yapmaktayım ve ekte gonderdıgım gıbı bır devam takıp tablosu kullanıyoruz. bu tablodaki isimlerin karşısındaki kutucuklara + yada - koyarak yoklama tutuyoruz ban bu işlemi telefonumla yapmak ıstıyorum ancak kutucuklar tek tıkla + yada - koymak için bi sistem gerekli böyle bişey mumkun mu yardımcı olursanız cok memnun olurum iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
Kingsoft office kullanmanızı öneririm. Bu programla istediğiniz gibi - ve + girebilirsiniz. Excel fonksiyonlarının çoğuyla uyumlu bir programdır ve ücretsizdir.

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Telefonum samsung s3 su an polaris office kullaniyorum telefonda

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Konu hala gunceldir arkadaslar kingsoft office i indirdim ancak benim istedigim hucreye tek tikla + yada - koyabilmek bu tur bi makro yazabilecek biri yardim ederse cok memnun kalirim iyi calismalar

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Mevcut excell programimlada yapabiliyorum ancak her hucre icin telefon klavyesini - icin sayi moduna + icin sayi modunun 2. Sayfasina almam gerekiyor sayfanin uzerinde surekli duran - ve + dugmeleri olsa her hucrede onlari kullansam mumkunmudur

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ben kingsoft officele birlikte klavye olarak touchpal kullanıyorum. Touchpal'da tam Türkçe klavye var. Sizin dosyanızda herhangi bir hücrede numerik klavyeyi açtığımda diğer hücrelerde de numerik klavye açık kalıyor. Dolayısıyla kolaylıkla - ve + girişi yapabiliyorum.

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Belirttiğiniz gibi düğmelerle yani makrolarla bu işin yapılması biraz zor. Deneme amaçlı bir dosya hazırladım ancak düğmeler telefonda çalışmadı. Makrolara uyumlu bir mobil ofis programı var mıdır bilmiyorum.

Excel Vers. ve Dili
türkçe 2010
belirttiğiniz gibi düğmelerle yani makrolarla bu işin yapılması biraz zor. Deneme amaçlı bir dosya hazırladım ancak düğmeler telefonda çalışmadı. Makrolara uyumlu bir mobil ofis programı var mıdır bilmiyorum.
bu uygulamayı bende arıyorum ama yok bulamadım sizden haber bekliyorum

Excel Vers. ve Dili
2007 ve 2010
merhaba
yusuf bey s3 teki klavye q klavye ise q ve w harflerine +,- atanabilinebilir mi?

Son düzenleme:

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Touchpal'da öyle bir ayar göremedim. Ancak belirttiğim gibi bir kere numerik klavyeye geçince başka hücreye geçildiğinde de numerik klavyede kalıyor. + ve - tuşları numerik klavyede ilk sayfada yanyana olduğundan giriş çok kolay oluyor. Ayrıca touchpal Tam Türkçe ve swype yani kaydırarak yazma özelliği de var, hata düzeltmesi ve kelime önerileri de çok iyi.

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Yusuf bey yardimlariniz icon tesekkurler dediginiz sekilde denedim TouchPal Ileana so run in cozulmustur. Tekrar tesekkurler iyi calismalar.