Excel bir sayfadan birden fazla sayfalara sadece dolu hücreleri belli bir kritere göre veri aktarma

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
06-09-2022
Daha önce bir sayfadan başka bir sayfaya sadece dolu olan hücrelerdeki verileri başka bir sayfaya T.C. Kimlik numaralarına göre veri aktarımı ile ilgili VBA kodları almıştım. Bu VBA kodları şunlar idi:

Sub Izin_Rapor_Aktar()
Dim S1 As Worksheet, S2 As Worksheet, son As Long
Dim X As Long, Y As Integer, Tc_Bul As Range, Gun_Bul As Range
Application.ScreenUpdating = False
Set S1 = Sheets("Gündüz")
Set S2 = Sheets("İzin_Rapor")
son = S1.Cells(S1.Rows.Count, "F").End(3).Row
For X = 7 To son
If S1.Cells(X, "F") <> "" Then
Set Tc_Bul = S2.Range("F:F").Find(S1.Cells(X, "F"), LookIn:=xlValues, LookAt:=xlWhole)
If Not Tc_Bul Is Nothing Then
For Y = 13 To 60
If S1.Cells(5, Y) <> "" Then
Set Gun_Bul = S2.Range("5:5").Find(S1.Cells(5, Y), , , xlWhole)
If Not Gun_Bul Is Nothing Then
If S2.Cells(Tc_Bul.Row, Gun_Bul.Column) <> "" Then
S1.Cells(X, Y) = S2.Cells(Tc_Bul.Row, Gun_Bul.Column)
End If
End If
End If
Next
End If
End If
Next
Set Tc_Bul = Nothing
Set Gun_Bul = Nothing
Set S1 = Nothing
Set S2 = Nothing
Application.ScreenUpdating = True
End Sub

Şimdi ise yukarıdaki konu ile çok yakından ilgili bir durum. Yukarıda kullandığımız kodlar var zaten. Belki de küçük bir kod değişikliğiyle bu çözülebilecek. Ancak ben yapamadım.
Önceki durumda bir sayfadan başka bir sayfaya veri aktarımı vardı. Şimdi ise bir sayfadan birden fazla sayfalara veri aktarımı söz konusu
Göndereceğim programda "İzin_Rapor" sayfası var. Bu sayfaya öğretmenler, izin, rapor, sevk aldıklarında ben o günler için; İzin için=İZ, Rapor İçin=Rp, Sevk için=S ve Tatil günleri içinde Tatil=T yazıyorum. Okula geldikleri, çalıştıkları günler için ise bir şey yazmıyorum. Yani o günler boş kalıyor.

Bu "İzin_Rapor" sayfasındaki sadece bu İZ, Rp, S ve T' ler diğer sayfalara Yani, "Gündüz", "Gece", "Nöbet", "Egzersiz", "İyep", "Belletmenlik", "Kurs" ve bunun gibi sayfalara aktarılacak, bu sayfadaki, İZ, Rp, S ve T haricindeki boş hücreler hiç aktarılmayacak, sadece İZ, Rp, Sevk ve T harflerini burada belirtmiş olduğum sayfalara sadece T.C. kimlik numaraları dikkate alarak aktarma yapmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Dosyayı gönderiyorum.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
06-09-2022
Anlaşılan herhalde bu sorunun bir çözümü yok.