excel bozuk dosya

Excel Vers. ve Dili
2007 excel türkçe
arkadaşlar bilgisayarıma c ye format attım ama d deki dosyalar kayboldu.. geri getirme programıyla getirdim ama benim için çok önemli olan bir excel dosyasını açamıyorum.. garip garip şekiller çıkıyor.. 2007 excel ile yazdım yine 2007 kurdum. ne kadar excel kurtarma programı varsa denedim.. bana yardım edebilecek kimse varmı??

Ekli dosyalar

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama. Ben bugüne kadar bozulmuş bir excel dosyasının kurtarılabildiğine tanık olmadım. Umarım bir çözüm yolu mevcuttur.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Bozulan excel dosyaların kurtarılması

Merhaba,
Genel olarak büyük boyutlu (50 mb ile 250 mb arası) dosyalarla çalışıyorum.
Zaman zaman dosyalarda bozulmalarla karşılaşıyorum ve veri ayıklama ile düzeltmelerde kayıplar yaşıyorum.İnternete bozulan excel dosyalarını onaran programlar olduğunu öğrendim.Özellikle benim kullandığım boyutlarda excel 2010 dosyalarıyla çalışan arkadaşlardan benzer sorunlar yaşayanların kullandığı etkili olan bir program referans verebiliyor musunuz?Cimaware in Excelfix 5.64 konusunda deneyimi olan var mıdır?
Ya da daha basit sonuca ulaşabileceğim bir yöntem önerisi olan var ise paylaşabilir lütfen??
Teşekkürler..

zafer

Super Moderator
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 TÜRKÇE
OFFICE 2010 TÜRKÇE
Merhaba

Ben excelfix'i kullanıyorum diğerlerinide kullandım fakat Sayın Levent'in dediği gibi bozulan excel dosyalarını hiç tam olarak kurtardığını görmedim.Zaten içinde formül varsa dosyanızın kurtarılacağını hiç düşünmeyin

Sayın eltgktn format sonrası recovery için hangi programı kullandınız.D diskindeki bilgilerde gitti ise siz yanlışlıkla partition(bölümleri) silmiş olabilirsiniz.