EXCEL DE BORDRO PROĞRAMI HAZIRLAMAK

Bintang

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Professional Plus 2019,Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
05-09-2029
Merhaba; Ben uzun zamandır excel de hazırlamış olduğum bir program kullanıyorum. Bu programın kullanış amacı şudur. Paket bordro programlarda (Netsis kullanıyoruz bu arada) istediğim şeyleri istediğim şekilde yapamıyorum. Örneğin elden ödenen ücretleri bu tür programlarda gösteremiyorum. Kısaca Bankadan ve elden ödenen gibi unsurları paket programlarda yapamıyorum. Sonra PDKS (Personel Takip Programında) mesai ye kalan personellerin aylık en fazla 22,5 saatini bordro programına yansıta biliyorum. 22,5 saatten fazla mesai yapanları resmi hesaplarda gösteremiyorum. Bu sebepten bordro programında tüm hesaplamalar (S.G.K. Primleri+Gel.Ver.+22,5 Saatlik Mesai+Dam.Ver.+İşsizlik vs.) yaptırıldıktan sonra bordro programını excele kopyalıyorum. Daha sonra işime yarayacak satırları kopyalayıp kulanmış olduğum excel sayfalarına kopyalıyorum. Bu excel programında da hem ikinci kez kontrol hemde elden ve bankadan ödenecekleri çıkarıp. O aya ait maaş hesaplamalarını yapmaya çalışıyorum. Bu kadar uzun anlatımdan sonra esas konuya geleyim. Şuan kullanmış olduğum exceli daha kullanışlı, daha verimli, veri tabanı sağlam bir hale getirmek istiyorum bana bu konuda yardımcı olamınızı rica ediyorum. Örnek dosya ektedir.

Ekli dosyalar