arkadaşlar excel de trafik takip formu doldurmak istiyorum bunu nasıl beciririz. şididen yardımlarınız için cok teşekkür ederim.. formu resim olarak alt ekledim..
ekselans, formların değil okunabilirliği görülebilirliği bile yok sen eklediğin resimleri kontrol ettinmi arkadaşım.
Arkadaşlar, sorunlarınızı şimdi fark ettim. Ben istediğiniz programı yaklaşık 2 yıldır yaptım ve kullanıyorum. hem eski ek1 hem de yeni ek bir otomatik olarak dolduruluyor.
Sadece onunla da kalmıyor, şahadetname, ruhsatlar(henüz takipçilerkullanmıyor) ek 9 doldurulan ne varsa hepsini yapan bir program.
bunu kullanan takipçi arkadaşlar da var isterseniz onlarla da görüştürebilirim.
arkadaşlar excel de trafik takip formu doldurmak istiyorum bunu nasıl beciririz. şididen yardımlarınız için cok teşekkür ederim.. formu resim olarak alt ekledim..
İstediğinizi EK-1 formunu deneyerek çizilmesi ve şablona hücreleri oturtulması gerek.
Ve yazıcıda test ederek ayarlama yapılması gerek.Forumda bunu kimse yapmaz.Siz yapacaksınız.
EK-1 alın bir tane fotokopi ile çoğaltın arkası dahil başlayın çizime önce şablon daha sonra yerlerine oturtma..Şimdiden söyleyim çok uğraştırır.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.