Excel de Wordlist Oluşturma?

Excel Vers. ve Dili
2003türkçe
Merhaba Arkadaşlar Aranıza Yeni Katıldım Excelde Acemi Düzeydeyim. Öğrenmek İstediğim Excelde Wordlist Oluşturabilirmiyiz.

Örnek: 123456789abcd Bunlardan Oluşacak Hertürlü Kombinasyonu Yapabileceğimiz Bir Formül Varmı?

Şimdiden Teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
2007 TÜRKÇE
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
07-09-2024
site içerisinde bununla alakalı bir kaç konu var

Excel Vers. ve Dili
2003türkçe
Arama Yaptım Ancak Konu Bulamadım. O Yüzden Açtım Konuyu Link Verebilirmisiniz. Sağolun

Excel Vers. ve Dili
office 2010 ingilizce
Wordlist nedir ? Nasıl oluşturulur ?
Arkadaş Wordlist diye bahsettiğimiz şey bir şifre listesinden başka bir şey değildir. Mesela çok basit bir wordlist oluşturmak istersen hemen bir Notepad aç. Her satırda 6 haneli numaralar yazarak 10 satır yaz ve kaydet. Bunu yaptığında 6 Haneli 10 adet şifre barındıran bir wordlist oluşturmuş olursun.
Wordlist Generator programıyla daha genis bir world list hazirlayabilirsin programi google dan arat bulursun hemen WORDLIST GENERATOR diye ,programi ac
Programının Kullanımı :
şimdi programı indiridikten sonra zipli dosyanın içindeki DICTMAKE.EXE adlı programı zipli dosyadan çıkart ve çalıştır.
Programda sana sırayla şu sorular sorulacak :
Minimum Password Lenght ? Wordlistte oluşturulacak şifrelerin minimum uzunluğu
Maximum Password Lenght ? Wordlistte oluşturulacak şifrelerin maximum uzunluğu
Lower Case Letters [a..z]? Wordlistte küçük harfler kullanılsın mı ?
Upper Case Letters [A..Z]? Wordlistte büyük harfler kullanılsın mı ?
Digits [0..9]? Wordlistte rakamlar kullanılsın mı ?
Blank ? Wordlistteki şifrelerin içinde boşluk olsun mu ?
Punctuation and special characters? Wordlistteki şifrelerin içinde özel karakterler olsun mu ?
Extended ASCII characters [~..¬]? Wordlistteki şifrelerin içinde ASCII karakterler olsun mu ?
İşlem tamamlandığında programı koyduğun klasörde DICTION.ARY adlı bi dosya oluşacak. yapman gereken .ARY kısmını .txt olarak değiştirmek.

Kolay gelsin bu en hizlisi :)umarim yardimci olmusumdur

Son düzenleme: