Excel de Yazım Düzeni

Excel Vers. ve Dili
2003-2007
Değerli Üstadlar,
İçeriğindeki bazı bilgilerin değişken olduğu bir word belgesi var.Bu word belgesini excelde yazırırsam hücrelere denk gelen sözcükleri formül vasıtasıyla değiştirebiliyorum.Ancak,excel de iki yana yasla yaptıramıyorum.Yazılarım ya sağa yanaşık oluyor ya da sola.Kenarları düzgün olmuyor yani.
Excel sayfasına bir word belgesi gibi,iki yana yaslayarak yazı yazmanın bir yolu varmı acaba?
Saygılarımla...

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Değerli Üstadlar,
İçeriğindeki bazı bilgilerin değişken olduğu bir word belgesi var.Bu word belgesini excelde yazırırsam hücrelere denk gelen sözcükleri formül vasıtasıyla değiştirebiliyorum.Ancak,excel de iki yana yasla yaptıramıyorum.Yazılarım ya sağa yanaşık oluyor ya da sola.Kenarları düzgün olmuyor yani.
Excel sayfasına bir word belgesi gibi,iki yana yaslayarak yazı yazmanın bir yolu varmı acaba?
Saygılarımla...
Tersini yapın. Yani Word belgesi verileri excel dosyasından alsın. Olmaz mı?

.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba

seçim arasında ortala'sanız olur mu?

Excel Vers. ve Dili
2003-2007
Daha Güzel Olur

Tersini yapın. Yani Word belgesi verileri excel dosyasından alsın. Olmaz mı?

.
Çok daha güzel olur ama,nasıl yapılabilir?Esas amacım o zaten.Ekselde bir tablo oluşturmak,o tabloda bilgiler değiştikçe matbu word belgesinde de bu bilgiler değişmeli.Size örnek bir dosya da gönderiyorum.Sayın Yurttaş,yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ekli dosyalar

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Çok daha güzel olur ama,nasıl yapılabilir?Esas amacım o zaten.Ekselde bir tablo oluşturmak,o tabloda bilgiler değiştikçe matbu word belgesinde de bu bilgiler değişmeli.Size örnek bir dosya da gönderiyorum.Sayın Yurttaş,yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Mail Merge - Mektup Birleştirme konusunu araştırın.

Ben bir kaç kez Foruma konu ile ilgili çalışmalar ekledim. Ama bulamadım.

Bu yöntemle dosyanız yapılmış şekli ektedir.

.

Ekli dosyalar