Excel Dosya Kayıt Sorunu

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Sevgili Arkadaşlar ekte sunduğum dosyayı iki farklı bilgisayarda hazırlamıştım şimdi en son hazırladığım bilgisayar haricinde dosya başka bilgisayarda açılmıyor sorunu bir türlü çözemedim yardımcı olrusanız sevinirim doya ve hata uyarılarını ekte sunuyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
Sevgili Arkadaşlar ekte sunduğum dosyayı iki farklı bilgisayarda hazırlamıştım şimdi en son hazırladığım bilgisayar haricinde dosya başka bilgisayarda açılmıyor sorunu bir türlü çözemedim yardımcı olrusanız sevinirim doya ve hata uyarılarını ekte sunuyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Dosyanız bilgisayarda açık kalmış mühtemelen gözükmüyordur bilgisayarınızı kapatıp yenidin açmayı denedinizmi.?

H sürücüsünün içindeki filaş veya cd yi çıkartıp yenidin denedinizmi.?

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
sevgili hocam bu dosyayı flaş belleğe alıyorum ve evdeki bilgisarda açmaya çalışıyorum işte o hatayı veriyor başka bilgisayardada denedim gene aynı hatayı veriyor sadece şuan kullandığım bilgisayarda açıyor baştada söylediğim gibi bu dosya üzerinde iki bilgisayarda çaılışmıştım sebebi bu olabilirmi ve ve çözümü nedir acaba?
saygılar

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Tr & Office 2019 Tr
Sayın yahaci; merak edip dosyanızı indirdim ve dosyanız gayet güzel çalışıyor.