excel dosyalarını birleştirmek

Excel Vers. ve Dili
xp
merhaba,

elimde 500 adet excel dosyası mevcut. bu dosyaların sadece "A" stunlarında telefon numaraları yazıyor diğer satır/stunlar boş.

dosya isimleri dosya1,dosya2,dosya3 şeklinde devam ettiğini düşünelim.

bu dosyaların içindeki a stununda bulunan telefon numaralarını tek bir excel dosyasında sadece a stununda olacak şekilde nasıl birleştiririm.

selamlar.

Excel Vers. ve Dili
xp
http://rapidshare.com/files/376065023/Dosyalar.rar.html

örnek dosyalar linktedir. rapor sayfasındaki veriler birleştirelecek.

teşekkrüler.

bu arada daha önceki postum sanırım silinmiş yada bulamıyorum. bu dosyalardaki rapor sayfasını oluşturmam için bir arkadaş script vermişti çok işime yaradı. onada ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Excel Vers. ve Dili
excell 2007 türkçe
excel dosyalarını birleştirmek hakkında yardım

merhaba,
böyle birşey bana da lazım.. elimde 2000 e yakın excel dosyası var. benimde bunları tek excel dosyasında ve tek sayfada birleştirmem gerekli. fakat benim birden fazla sütunum var ve hepsi de dolu.tüm sütunlardaki verileri birleştirmek istiyorum.

Ayrıca tek excel dosyasında farklı sheetlerde olan dosyaları da tek sheette birleştirmek istiyorum.

eklediğim dosyalardan, dosya1 ve dosya 2 yi tek excelde birleştirmek,
dosyasheet adlı dosyamda da iki sheeti tek dosyada birleştirmek istiyorum.

bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum. çok teşekkür ederim. iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

İ

İhsan Tank

Misafir
http://rapidshare.com/files/376065023/Dosyalar.rar.html

örnek dosyalar linktedir. rapor sayfasındaki veriler birleştirelecek.

teşekkrüler.

bu arada daha önceki postum sanırım silinmiş yada bulamıyorum. bu dosyalardaki rapor sayfasını oluşturmam için bir arkadaş script vermişti çok işime yaradı. onada ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
merhaba
veriler sadece bu kadarla mı sınırlı yoksa son satıra kadar gidecek mi_?
eğer ki bu kadarla sınırlı ise sizin çözmünüzü bir fonksiyon ile yapabiliriz.
yani mesale 100 satırlık bilgi var ise hepsinde bu fonksiyon ile olur.
bu işi makro ile de çözebilirsiniz

Excel Vers. ve Dili
excell 2007 türkçe
merhaba,

benim 100bin satırdan daha fazla verim var.bu dosyaya göre daha da artabiliyor ya da az olabiliyor. tüm sütunları yeni bir sayfada başlıklarına göre alt alta gelecek şekilde tamamını birleştirmek istiyorum.

teşekkürler.

İ

İhsan Tank

Misafir
sizin istediğiniz makro ile ancak yapılabilir.
birde şu bilgiyi 20 adet dosyanın hepsini tek sayfanın a sutununa toplamanız imkansız gibi çünkü bir sutunda 65536 satır mevcut. makro konusunda diğer arkadaşlar yardımcı olacaklardır

Excel Vers. ve Dili
xp
6536 satırı geçmesi halinde farklı bir dosyada işimi görecektir. 5 - 10 parçaya indirilmesi sorun olmayacaktır. teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
excell 2007 türkçe
peki. teşekkür ederim. o halde konumu makro bölümüne taşıyayım.

iyi çalışmalar.