excel dosyasını birden fazla kişi kullansın!!!

Excel Vers. ve Dili
excel2003 Tr
sn üstadlarım herkese hayırlı sabahlar

birkaç saattir forumda arama yapmama rağmen birden fazla kullanıcı ile ilgili işime yarayacak birşey bulamadım.o yüzden yeni konu açtım.
istediğim şeye gelince;
ana server üzerinde bir dosyayı diğer bilgisayarlar ağ sürücüsü olarak kaydetmiş durumda ve bilgisayar her başladığında ağ sürücüsüne tekrar bağlanılıyor.bu sürücü içinde hazırladığım bir program çalışmakta. ancak bu program açıkken başka bir bilgisayar programı açamıyor. "xxx kişi tarafından düzenlemeye karşı kilitlenmiş. salt okunur aç.....uyar......kapat....." gibi bir uyarı veriyor.
yapmaya çalıştığım herhangi bir bilgisayar bu programı açmak istediği zaman "xxx kişi programı kullanıyor devam etmek istiyormusunuz?" tarzında bir uyarı ile evet seçilirse programa girmesi ve çalıştırması.
acaba böyle birşey mümkün mü? yoksa uçuyormuyum:)
yardımlarınız için çok teşekkürler.saygılar:yardim:

Excel Vers. ve Dili
excel2003 Tr
evet denedim ama aynı şekilde mesaj geliyor.bu arada kitabı paylaştırmam için kullanıcı seçmem gerekiyor diye biliyorum.????

zafer

Super Moderator
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 TÜRKÇE
OFFICE 2010 TÜRKÇE
Merhaba

Önce dizini paylaşıma açacaksınız kullanıcılara burada yetki vereceksiniz.ayrıca dosyanın özelliklerinde güvenli ayarlarındada kullanıcılara yetki vereceksiniz.

Excel Vers. ve Dili
excel2003 Tr
sn zafer
sn cry of dark
ilginize teşekkür ederim.saygılar.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
saygılar

aynı problemi bende yaşıyorum