excel dosyasını bozma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teonet

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2010 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
09-05-2029
Merhaba arkadaşlar merak ettim de bir excel dosyası bozulabilir mi? Bilinçli olarak yapıabilir mi? Nasıl yapabiliriz?

Şimdiden herkese teşekkürler

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
bu sitede genellikle, var olan yada yeni oluşturulan excel dosyalarında eksikliklerin giderilmesi için sorular ve cevaplar mevcuttur.
sizin sorunuz ve alacağınız cevap yapıcı değil yıkıcı. bu soruya istediğiniz doğrultuda cevap verildiğinde bazı kötü niyetli kişiler bu bilgiyi kötü amaçlar için kullanabilir. aradığınız cevabı burada bulabileceğinizi sanmıyorum.
işinizden ayrıldığınızda birsüre sonra herkes sizi unutacaktır, varsın unutsun.
giderken bazı önemli bilgileri yok ederek giderseniz birkaçı asla unutmayacaktır. sık sık kulaklarınız çınlarda bilinki eski işinizdeki yöneticileriniz sizi anıyordur.
birde şöyle bakın; şimdi değil belki birkaç yıl sonra yeni iş başvurusu yaptığınızda eski işinizi referans veremeyeceksiniz, ya orayı arayıp sizin hakkınızda bilgi almak isterlerse nasıl referans verirler size?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003-2010
Excel bazen kendisi bozabiliyor :) Özellikle makro yazdığım dosyalarda bir çok kez dosyanın bozulduğu tablo içeriklerinin kaldığı ancak kodların tamamının gittiği olmuştur.
Ancak bilincli olarak bozmak biraz göreceli bir kavram. İçeriğini açıp bozabilirsin elbette :)
Fakat bilinçli olarak hiç açılamaz duruma getirilebileceğini (bozmadan kodlar ile apmak dışında) sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...