Excel Dosyasini Word'e Eklemek.

Arkadaslar onceden yapilmis olan Excel dosyalari var bunlari yazicdan cikardigimda normal A4 kagidina sorunsuz cikiyor.

Fakat ayni dosyalari worde CTRL+C ve CTRL+V ile yapistirdigimda excel sayfasinin belli bir kismi sigmiyor word dosyasina.

Bu sorunu kesinlikle cozmem gerekir, lutfen bilgisi olan varsa yardimci olsun.

Ekte gonderigim excel dosyasinin sayfa 2 yi worde yapistirirsaniz ne demek istedigimi daha iyi anlarsiniz.

tesekkurler
ercan

Excel Vers. ve Dili
(Ofis 2003-Türkçe)
arkadaşım word dosyasına excel sayfasını yapıştırdığınızda sığmayan kısım
sayfanın yan tarafımı , al kısmımı? bir de şunu merak ettim nedenword dosyasına kopyalamak istiyorsun .

Degerli arkadasim, sayfanin boyu sigiyor fakat eni sigmiyor yani yan taraflari sayfa disinda kaliyor.

Exceldeki hucreler wordde cok genis oluyor. Ornegin KN/m2 KN baska yere m2 sini baska yere yaziyor yada hic yazmiyo sigmadigindan.

Bana kalirsa kesinlikle excelle calisirim fakat hesap yaptigim sirket kesinlikle herseyi word documenti olarak istiyor ondan. Ne yapacagimi sasirdim kaldim.

Seyit Bey kardesim hemen hemen basardin. Yalniz bunu nasil yaptin anlatirsan memnun olurum. Sadece excelde hucreleri kucultup - birlestirdin yoksa?

Ama bu kucultup birlestirme ise herzaman olmuyor cunku bazi hucrelerde sakli bilgiler var.

Insallah bir aciklama yaparsin bu konuda.

tesekkurler

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Eng
Merhabalar..
Kopyalamak istediğiniz hücreleri işaretledikten sonra kopyala diyoruz. Word e gelince edit - paste special gelen listeden de bitmap seçilirse işlem tamamdır.

cok tesekkurler arkadas. Gercekten boyle sigiyor fakat excel uzerinde degisiklik yapamiyon. Hic yoktan cok cok iyidir. Cok sagol.

Excel Vers. ve Dili
(Ofis 2003-Türkçe)
erc61 arkadaşım sana hazırladığım dosyayı gönderiyorum.
umarım yardımcı olmuşumdur.nasıl yapıldığını sorarsan,önce ekzel sayfasını kopyalıyorsun. boş bir word belgesi açıyorsun özel yapıştır diyorsun. açılan pencereden microsoft offise Excel Çalışma çalışma sayfası yazan yeri secip tamam diyorsun. fakat bendeki word sayfasındada alt kısmını almıyor.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
(Ofis 2003-Türkçe)
test

göndermeye çalıştım fakat olmadı tekrar deneyecğim bakalım dosyayı gönderebilecekmiirim.

tesekkurler arkadas anladim. Bayagi basitmis:)

cok sagol