• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel dosyasının korunması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha önceden yazılıp yazılmadığını bilemiyorum ve eğer yazıldı ise özür dileyerek tekrar soruyorum. Excel ile hazırlanan bir dosyanın şifre ile açılması, eğer açmaya çalışan kişi şifreyi 3 kez yanlış yazarsa sistemin kilitlenmesi (caydırıcılık açısından). Makro ile böyle bir uygulama için hocalarımdan yardım bekliyorum. Saygılar. :yardim:

Teşekkür ederim xxrt hocam, bi şey daha soracağım. Sanırım şifreyi makronun içinde 7 nci satırdaki "sifre" yazan yere mi yazacağım.?

Kod:
= "sifre" Then
sifre yazan yeri kendin belirlersin..Kolay Gelsin.

Tekrar teşekkür ederim, peki 3 kez yanlış şifreden sonra sistemle ilgili bir önlem aldık mı? Kod bölümünde bununla ilgili bir şey yok sanırım.

erkan' Alıntı:
(caydırıcılık açısından).
Bu açıdan bakarsanız bu kodlar size yeterli.Ama Çok Ã?nemli Bir dosyanız ise Sistem olarak İletişim sistemimi yoksa Excel sistemimi?Açarsanız yardımcı olmaya çalışacağım..

Sevgili xxrt umarım sizi meşgul etmiyorumdur. Soruda da belirttiğim gibi dosyayı kurcalayan kişinin vazgeçmesi açısından sistemin kilitlenmesini ve restart yapmak zorunda bırakılmasını kasdettim. İlgilenirseniz sevinirim. Saygılar...

Geri