Excel formül yardımı??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
excel 97 ingilizce
arkadaşlar kendime excelde bir kasa yapıyorum ve biyere kadar gelebildim.. olmasını istediğim ama açıkçası kafamın basmadığı bikaç şey kaldı onlarıda yaparsam çok iyi randıman alıcam ama onun içinde sizin yardımlarınız lazım..
tek dosyada banka diye genel bir sayfam var ve ayları gösteren 31 sayfam var.. benim çalıştığım 3 banka var. x y ve z bankası diyelim bunlarada. 31 sayfadada bankanın olduğu sütunda bir ok çıksın istiyorum ve bu 3 seçeneği işaretlemek istiyorum 4. seçenekte ELDEN diye istiyorum. aslında zorlasam bunu yaparım belki ama hiçbi fikrim olmaya bir işlem daha yapmasını istiyorum otomatik. diyelikmi ayın 2. gününde x bankasına bir para girdim bunu otomatik olarak banka sayfasında x bankasının 2. gününe eklemesini istiyorum. ve aynı şeyleri gider bölümünde olmasını istiyorum. sanırım çok şey istiyorum ama lazım :) bana sadece 1. gününe bu formülü yaparsanız yeter arkadaşlar hepsine çoğaltırım.. şimdiden teşekkür ederim biliyorum baya uzun yazdım ama yeterince anlaşılmak istedimm..

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-06-2029
Çok net. Ama aynı netlik başlığınızda yok. Düzeltirseniz "konu" görünür ve ustalar da müdahele edebilir.

Excel Vers. ve Dili
excel 97 ingilizce
Sanırım kimse yardımcı olamıcakk...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...