Excel Hatası (Belge salt okunur yada şifreli)

Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003
Arkadaşlar ben 27 mayısta Pc me format atmak zorunda kaldım. Tabi benim için önemli olan 3-4 excel blgesi vardı onları D sürcüsüne yedekledim ama formattan sonra bir türlü açamadım ve excel belge isimeri yeşil renk aldılar. açmaya çalıştığımda ise belge salt okunur yada şifreli diyor. benim için çok önemli. Yardımı olabilicek arkadaşlar varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum

Excel Vers. ve Dili
2007 - Türkçe
belgeleri baska biyere kopyalayip tekrar ustune yapistir. Dosyalar yapistigin dosyalarla degissin sorunun duzelecektir.

Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003
Hocam maaleef dosyayı ne taşıya biliyom, nede kopyalayabiliyorum. maile ekleyip atamıyorum bile. çaresiz kaldım:(
yardımcı olursanız sevinirim.

Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003
Hocam maalesef işe yaramadı :( walla kaldık öyle öyle görünüyorki açamayacam. 1 aylık işi tekrardan yapacaz.
başka yardımcı olabilecek kimse varmı

Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003
öğrene bildiğim kadarıyla efs sertifikası felam silinmiş format atarken.
Yokmu çözebilen ya ALLAH RIZA sı için

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Sayın MHEME, EFS sertifikasını yedeklememiş iseniz şifrelenmiş dosyalarınızı formattan sonra maalesef artık kullanamazsınız. Bu gibi durumlar da Advanced EFS Data Recovery gibi programların kullanıldığını duydum fakat işe yarayacağından emin değilim. Siz yinede google dan bu programla ilgili arama yapınız..

.