Excel için yardım

Excel Vers. ve Dili
ofis 2003
acil yardım lütfen yarına yetiştirmem lazım :( en geç pazaertesi :(.....

aşşağıya madde madde yazmış olduğum konuları exel çalışma sayfasında şirket tarafından benden istendi excel de fazla bilgim yok kısa bişey ama akşamdan beri uğraşıyorum yapamadım yardım ederseniz sevinirim.

O gün neler yaptığın (detaylı olarak)
-Yarınki programın semt ayrımlı
-Teslimatlarını beklediğin kargolar (müşteri detaylı)
-Teslim edilmiş ve tahsilatı yapılmamış müşeterilerin listesi (hedef tahsilat tarihleriyle birlikte)
-Fikir almak istediklerin soruların
-Önerilerin beklentilerin eksik kalmış işler

bunları hergün exel sayfası olarak doldurup maille yollanmam istendi.bunları madde şeklinde excel sayfası nasıl yapabilirim düzenli olarak hergün doldurup göndericem.. yardımlarınız için şimdiden tşklr.....

Son düzenleme:

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Soru başlığınızı düzeltirmisiniz lütfen. Aksi taktirde GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSUNA taşınacaktır.

S

Skorpiyon

Misafir
Ne istediğiniz hakkında biraz detay alabilir miyiz ?

-Yarınki programın semt ayrımlı ,
Ne semti veya hangi semtler ?

-Teslimatlarını beklediğin kargolar (müşteri detaylı),
Görmek istediğiniz bilgiler neler ? (Kargo detayı ve müşteri detayı nedir ?)

-Fikir almak istediklerin soruların,
Kimden fikir alacaksınız, patrondan mı ? Öyle ise bu konuda biz ne yapabiliriz ?

-Önerilerin beklentilerin eksik kalmış işler,
Sanırım kargo işindesiniz, beklentilerinizi veya eksik işlerinizi nasıl bilebiliriz ?

Not : Bu isteklerinizin yarına kadar yetişebileceğini sanmıyorum.

Excel Vers. ve Dili
ofis 2003
bunlar ana başlık altında tutulup ben güncel olarak yazıcam karşı tarafa excel sayfası olarakta göndericem...

Excel Vers. ve Dili
ofis 2003
şaban bey size özelden msj attım ama kısaca belirteyim...yukarda maddeler halinde yazdıklarım ana başlık altında olup ben altına gereken bilgileri yazıp yollıyabileceğim kalıp bir excel sayfası istiyorum. tşklr

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın sahinasya,

Sizin bu isteğinizi biz nasıl dizayn edebiliriz ???

Yaptığınız iş hakkında en ufak bir bilgim yok ki, yardımcı olabileyim :S

Bunu siz kendi işinize göre düzenlemelisiniz.

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın sahinasya,

Öyle zannediyorum ki ben yanlış anladım ama yine de EK'teki örneği bir inceleyin. Böyle bir şey olabilir mi ?

İstediğiniz her ne ise, ÖRNEK bir dosya gönderseydiniz daha hızlı cevap verebilirdik belki.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
ofis 2003
sayın Şaban bey çok teşekkür ederim allah razı olsun büyük bir sıkıntıdan kurtardınız elinize sağlık..

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın sahinasya,

Rica ederim, yardımcı olabildiysek ne mutlu.

Excel Vers. ve Dili
ofis 2003
buarada konu başlığını yanlış açmışım tüm site yöneticileri ve üyelerinden özür dilerim kusura bakmayın zor durumdaydım kuralları okumadan konu açtım affınıza sığınıyorum.yardımlarınız için çok tşklr.. hayırlı geceler........