excel bir anket hazırlamak istiyorum. bir sorunun 1-4 arasında seçenekleri olucak ve kullanıcı bunlardan sadece bir tanesini işaretlicek, aynı zamanda rapor olarakta alabilicem yardımcı olabilir misin acaba?
Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum fakat yaşadığım bazı olumsuzluklar yüzünden internete giremedim. Sizlerden yardım istediğim nokta şu;
ÖRN: Çalıştığım ortamda kendimi güvende hissetmiyorum. (aşağıda seçenekler olucak tik koyma yani diğer bir adıyla onay kutusu) anketi çözecek kişi birden dörde kadar olan numaraları işaretleyebilicek. bunu staj yaptığım yerden istiyorlar içinden çıkamıyorum bir türlü, internet sitelerine koycaklarmış link olarak ve sitelerine giren herkes anketi çözüp gönder butununa bastığı zaman bize excel olarak gelicekmiş. yardım lütfen stajdan geçemicem yoksa
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.