Excel ile çalışırken "çok fazla farklı hücre biçimi" hatası...

etf

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Ekteki dosyada Excel ile çalışır iken-hücre ilave etme, birleştirme, kopyalama gibi- işlemlerde Çok Fazla Farklı Hücre Biçimi uyarısı veriyor. Tamam tuşuna basılınca işlemi yapıyor fakat 2-3 işlemden sonra excel kapatılıp hata gönderimi uyarısı ile kurtamaya geçiyor. Şu anada ise açılırken aynı hatayı verip direk Kurtarmaya geçiyor. Excel 2007 de açtığımda bu hata oluşmuyor.
Acaba benim Excelde yada Bigisayarda mı hata var. Bunun nedenini bir türlü bulamadım.

Yardımcı olursanız sevinirim...
Sevgi ve Saygı ile....

Ekli dosyalar

• 144.4 KB Görüntüleme: 13

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
kullanmadığınız özel hücre biçimlerini silin.
hücreleri biçimlendir / sayı / isteğe uyarlanmış (sonradak eklenmiş ve kullanılmayanları silin)

kullanmadığınız alanları; sağdaki son sütundan IV sütünuna kadar ve alttaki son satırdan 65536 satırına kadar siliniz.

etf

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
merhaba
kullanmadığınız özel hücre biçimlerini silin.
hücreleri biçimlendir / sayı / isteğe uyarlanmış (sonradak eklenmiş ve kullanılmayanları silin)

kullanmadığınız alanları; sağdaki son sütundan IV sütünuna kadar ve alttaki son satırdan 65536 satırına kadar siliniz.
İlginiz için teşekkür ederim. Şu an kendi yolladığım dosyayı indirdim.Ve açılışde direk "çok fazla farklı hücre biçimi" hatası alıyorum. Sizin söylediklerinizi bile uygulayamadım.

Sorun nerede hala çözmüş değilim. Ve de işin garbi kendi dosyamı bile açamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim....

Sevgi ve saygı ile....