EXCEL İLE İDDAA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılım
27 Eylül 2005
Mesajlar
10
Excel Vers. ve Dili
2016
EXCEL ÝLE ÝDDAA

Arkadaşlar merhaba,biraz ilginç veya saçma gelicek size yazdıklarım,
iddaa bülteninde yayınlana maçları birinci sutuna kod numralarına göre yazdık,ikinsi sutuna oranları yazık,üçüncü sutuna maçların banko ,normalive süpriz diye tanımladık. Daha sonra ben orana göre giriş yaptım ( bankolardan 20 YTL veren bahisleri bana kod numaralarına göre ver...Ve normal ...süpriz ..) kısacası arkadaşlar excel bana orana göre şans belirliyecek bu excelde makro ile yapılabilirmi. Rica oluru varsa konuda paylaşabilirmi.
Teşk.
 

KuTuKa

Altın Üye
Katılım
10 Mart 2005
Mesajlar
730
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office LTSC Pr. Pl 2021 - 64 bit Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-03-2029
herseferinde maçlar değiştikçe % lik değerleri değişecektir ve bunları tekrardan girmen girekecek ve yüzdelik oranı bulman excele yazmandan daha kolay am ilaki excel deolmasını istiyorsan dosyanı ekle yapalım
saygılar
halil kutuka
 

KuTuKa

Altın Üye
Katılım
10 Mart 2005
Mesajlar
730
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office LTSC Pr. Pl 2021 - 64 bit Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-03-2029
sayın medya benim gibi idaa özürlü için açıklamanızı pek yeterli bulamadım ayrıca idaa oynayan ve herseferinde bilgi girişlerini ben yaparım diyen arkadaşlarında bilgilerine ihtiyacımız var.

not:birkez bile idaa oynamışlığım yok ona göre açıklamalar yapın
çözüm bulalım
saygılar
halil kutuka
 
Katılım
21 Ekim 2005
Mesajlar
529
Excel Vers. ve Dili
2010 - TR!
beyler bence bosuna tartısıyorsunuz
sıze ufak bı ıpucu vereyıımı ??

ben yaklasık 1 aydır excel uzerınden ıdda oynuyorum :)

oncelıkle ıddaa sıtesındekı haftalık programdan gunluk yada komple haftalık macları secıp (ctrl+a ıle ) excele kopyalıyorum ardından sadece hucre bıcımlerını kaldırma ve sıralama yapıyorum ok ?

bırazdan sıze ornek bı kod verıcem bayagı bı ısınızı gorur dıye dusunuyorum hehehehe :hiho: :hiho: :hiho: :hiho: :hiho: :hiho: :hiho: :hiho: :hiho: :hiho: :twisted: :hiho: :twisted:
 
Katılım
21 Ekim 2005
Mesajlar
529
Excel Vers. ve Dili
2010 - TR!
beyler programı bu sayfadan ınceleyebılırsınız.

http://www.iddaa.com/iddaa_program/Program140_1.htm?wId=

sayfa tamamen acıldıgı zaman ctrl+a tusu ıle herseyı secın.

sornada excele a1 hucresıne gelıp ctrl+v ıle yapıstırın

sonrada alttakı kodu calıstırın ok ?

Sub CYBER_IDAA()
'
' CYBER_IDAA Makro
' Makro winxp tarafından 28/10/2005 tarihinde kaydedildi.
'

'
With Selection
.VerticalAlignment = xlBottom
.WrapText = False
.Orientation = 0
.AddIndent = False
.ShrinkToFit = False
.ReadingOrder = xlContext
.MergeCells = False
End With
Rows("1:4").Select
Selection.Delete Shift:=xlUp
Selection.End(xlUp).Select
Range("A3:A4").Select
Selection.Delete Shift:=xlToLeft
Range("A28:A29").Select
Selection.Delete Shift:=xlToLeft
Range("A128:A129").Select
Selection.Delete Shift:=xlToLeft
Range("A220:A221").Select
Selection.Delete Shift:=xlToLeft
Range("A248").Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Columns("B:B").Select
Selection.Delete Shift:=xlToLeft
Selection.Delete Shift:=xlToLeft
Selection.Delete Shift:=xlToLeft
Columns("C:C").Select
Selection.Delete Shift:=xlToLeft
Selection.Delete Shift:=xlToLeft
Selection.Delete Shift:=xlToLeft
Columns("D:D").Select
Selection.Delete Shift:=xlToLeft
Selection.Delete Shift:=xlToLeft
Selection.Delete Shift:=xlToLeft
Selection.Delete Shift:=xlToLeft
Selection.Delete Shift:=xlToLeft
Columns("E:E").Select
Selection.End(xlDown).Select
Selection.End(xlUp).Select
Columns("D:D").Select
Selection.TextToColumns Destination:=Range("D1"), DataType:=xlDelimited, _
TextQualifier:=xlDoubleQuote, ConsecutiveDelimiter:=False, Tab:=False, _
Semicolon:=False, Comma:=False, Space:=False, Other:=True, OtherChar _
:="-", FieldInfo:=Array(Array(1, 1), Array(2, 1)), TrailingMinusNumbers:=True
Columns("F:F").Select
Range("F6").Activate
Selection.Delete Shift:=xlToLeft
Selection.Delete Shift:=xlToLeft
Selection.Delete Shift:=xlToLeft
Selection.Delete Shift:=xlToLeft
Columns("I:I").Select
Range("I6").Activate
Range(Selection, Selection.End(xlToRight)).Select
Range(Selection, Selection.End(xlToRight)).Select
Range(Selection, Selection.End(xlToRight)).Select
Range(Selection, Selection.End(xlToRight)).Select
Range(Selection, Selection.End(xlToRight)).Select
Selection.Delete Shift:=xlToLeft
Selection.End(xlToLeft).Select
Selection.End(xlToLeft).Select
Selection.End(xlToLeft).Select
Selection.End(xlToLeft).Select
Selection.End(xlToLeft).Select
Selection.End(xlToLeft).Select
Selection.End(xlToLeft).Select
Selection.End(xlToLeft).Select
Selection.End(xlToLeft).Select
Selection.End(xlToLeft).Select
Selection.End(xlToLeft).Select
Selection.End(xlToLeft).Select
Selection.End(xlToLeft).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.CurrentRegion.Select
Columns("A:H").Select
Range("A3").Activate
Selection.Interior.ColorIndex = xlNone
Selection.Font.ColorIndex = 0
Range("C2").Select
Selection.End(xlToLeft).Select
Range("B5").Select
Range(Selection, Selection.End(xlDown)).Select
Selection.Insert Shift:=xlToRight
Range("B5").Select
ActiveCell.FormulaR1C1 = "=RIGHT(R[-4]C[-1],12)"
Range("B5").Select
Columns("B:B").ColumnWidth = 11.29
ActiveCell.FormulaR1C1 = "=RIGHT(R1C1,12)"
Range("B5").Select
Selection.Copy
Range("A5").Select
Selection.End(xlDown).Select
Range("B24").Select
Range(Selection, Selection.End(xlUp)).Select
ActiveSheet.Paste
Application.CutCopyMode = False
Range("B30").Select
Range(Selection, Selection.End(xlDown)).Select
Selection.Insert Shift:=xlToRight
Range("B30").Select
ActiveCell.FormulaR1C1 = "=RIGHT(R[-4]C[-1],12)"
Range("B30").Select
Selection.Copy
Range("A30").Select
Selection.End(xlDown).Select
Range("B124").Select
Range(Selection, Selection.End(xlUp)).Select
ActiveSheet.Paste
Application.CutCopyMode = False
Range("B130").Select
Range(Selection, Selection.End(xlDown)).Select
Selection.Insert Shift:=xlToRight
Range("B130").Select
ActiveCell.FormulaR1C1 = "=RIGHT(R[-4]C[-1],12)"
Range("B130").Select
Selection.Copy
Range("A130").Select
Selection.End(xlDown).Select
Range("B216").Select
Range(Selection, Selection.End(xlUp)).Select
ActiveSheet.Paste
Application.CutCopyMode = False
Range("B222").Select
Range(Selection, Selection.End(xlDown)).Select
Selection.Insert Shift:=xlToRight
Range("B222").Select
ActiveCell.FormulaR1C1 = "=RIGHT(R[-4]C[-1],12)"
Range("B222").Select
Selection.Copy
Range("A222").Select
Selection.End(xlDown).Select
Range("B235").Select
Range(Selection, Selection.End(xlUp)).Select
ActiveSheet.Paste
Application.CutCopyMode = False
Rows("236:236").Select
Range("B236").Activate
Selection.Delete Shift:=xlUp
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Range("B30").Select
ActiveCell.FormulaR1C1 = "=RIGHT(R26C1,12)"
Range("B30").Select
Selection.Copy
Range(Selection, Selection.End(xlDown)).Select
ActiveSheet.Paste
Application.CutCopyMode = False
Selection.End(xlDown).Select
Range("B130").Select
ActiveCell.FormulaR1C1 = "=RIGHT(R126C1,12)"
Range("B130").Select
Selection.Copy
Range(Selection, Selection.End(xlDown)).Select
ActiveSheet.Paste
Application.CutCopyMode = False
Selection.End(xlDown).Select
Range("B222").Select
ActiveCell.FormulaR1C1 = "=RIGHT(R218C1,12)"
Range("B222").Select
Selection.Copy
Range(Selection, Selection.End(xlDown)).Select
ActiveSheet.Paste
Application.CutCopyMode = False
Range("B234").Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Rows("1:1").Select
Range("B1").Activate
Selection.CurrentRegion.Select
Cells.Select
Selection.Copy
Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks _
:=False, Transpose:=False
Application.CutCopyMode = False
Rows("1:2").Select
Selection.Delete Shift:=xlUp
Range("A2").Select
Selection.FillDown
Range("B2").Select
Selection.FillDown
Range("C2").Select
ActiveCell.FormulaR1C1 = "SAAT"
Range("D2").Select
ActiveCell.FormulaR1C1 = "KOD"
Range("E2").Select
ActiveCell.FormulaR1C1 = "1.TAKIM"
Range("F2").Select
ActiveCell.FormulaR1C1 = "2.TAKIM"
Range("G2").Select
ActiveCell.FormulaR1C1 = "1"
Range("H2").Select
ActiveCell.FormulaR1C1 = "0"
Range("I2").Select
ActiveCell.FormulaR1C1 = "2"
Rows("1:1").Select
Range("I1").Activate
Selection.Delete Shift:=xlUp
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlToLeft).Select
Range(Selection, Selection.End(xlToRight)).Select
Selection.AutoFilter
Selection.End(xlToLeft).Select
Range("B3").Select
Selection.End(xlDown).Select
Rows("22:26").Select
Range("B22").Activate
Selection.Delete Shift:=xlUp
Range("B23").Select
Selection.End(xlDown).Select
Rows("117:119").Select
Range("B117").Activate
Selection.Delete Shift:=xlUp
Rows("117:118").Select
Range("B117").Activate
Selection.Delete Shift:=xlUp
Selection.End(xlDown).Select
Rows("204:208").Select
Range("B204").Activate
Selection.Delete Shift:=xlUp
Range("B215").Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlToLeft).Select
Range(Selection, Selection.End(xlToRight)).Select
Range(Selection, Selection.End(xlDown)).Select
Selection.Sort Key1:=Range("G2"), Order1:=xlAscending, Header:=xlGuess, _
OrderCustom:=1, MatchCase:=False, Orientation:=xlTopToBottom, _
DataOption1:=xlSortNormal
Range("A227").Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.AutoFilter
Range(Selection, Selection.End(xlToRight)).Select
Range(Selection, Selection.End(xlDown)).Select
ActiveSheet.ShowDataForm
ActiveWindow.SmallScroll Down:=-48
Range("E143").Select
Selection.End(xlUp).Select
Selection.End(xlToLeft).Select
End Sub
 
Katılım
29 Haziran 2005
Mesajlar
217
kodlarda gülücükler çıkıyor cyber bunları edit yapıp code olarak yazarsan doğru çıkar sanırım.
Teşekkürler
iyi günler
 
Katılım
21 Ekim 2005
Mesajlar
529
Excel Vers. ve Dili
2010 - TR!
onları kopyalayıp vısual basıce yapıstırdıgın zaman dogru calısacaktır ıcın rahat olsun :)
hadı kolay gelsın
 

KuTuKa

Altın Üye
Katılım
10 Mart 2005
Mesajlar
730
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office LTSC Pr. Pl 2021 - 64 bit Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-03-2029
cyberwolf1980, yapmış olduğun örnek osyayı siteye ekleyebilirmisin ben de hata alıyorum.
saygılar
halil kutuka
 

htsumer

Altın Üye
Altın Üye
Katılım
7 Eylül 2004
Mesajlar
946
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
16.08.2026
bırazdan sıze ornek bı kod verıcem bayagı bı ısınızı gorur dıye dusunuyorum hehehehe
Bu iddaa ne işe yararkine.
 
Katılım
21 Ekim 2005
Mesajlar
529
Excel Vers. ve Dili
2010 - TR!
ıdaa hanı su amaclar ıcın ıdaya gırdıgın oyun varya dostum o ıste :eek:pucuk:
 

htsumer

Altın Üye
Altın Üye
Katılım
7 Eylül 2004
Mesajlar
946
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
16.08.2026
Anlamadım ya neyse
 

htsumer

Altın Üye
Altın Üye
Katılım
7 Eylül 2004
Mesajlar
946
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
16.08.2026
Çalışmaktan başka birşey bilmem.TV Seyretmem.Kumar oynamam.
Maçı hiç sevmem.
Yaş 40
Mesajımdan sonra anladım bu iddia şu bahis oyunuymuş.Kafa excele adapte olduğu için bunadı galiba..
 
Katılım
5 Ocak 2005
Mesajlar
890
Bu hafta balığa git diyecem ama yağmurluğunu unutma

Sana rast gelsin belki banada

Kaderine küs dostum :hey:
 

htsumer

Altın Üye
Altın Üye
Katılım
7 Eylül 2004
Mesajlar
946
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
16.08.2026
Teşekkür ederim Dostum abazya..Tavsiyeni dinlemeye çalışacağım.

Amma hafta sonları çalışıyorum..Dadılık :hiho:
 

KuTuKa

Altın Üye
Katılım
10 Mart 2005
Mesajlar
730
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office LTSC Pr. Pl 2021 - 64 bit Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-03-2029
Selection.TextToColumns Destination:=Range("D1"), DataType:=xlDelimited, _
TextQualifier:=xlDoubleQuote, ConsecutiveDelimiter:=False, Tab:=False, _
Semicolon:=False, Comma:=False, Space:=False, Other:=True, OtherChar _
:="-", FieldInfo:=Array(Array(1, 1), Array(2, 1)), TrailingMinusNumbers:=True



hatayı bu komutta alıyorum gerçi bir kere çalıştırmayı başardım ama genelde hata veriyor.bu komut olduğu gibi sarı renkte


saygılar
halil kutuka
 

KuTuKa

Altın Üye
Katılım
10 Mart 2005
Mesajlar
730
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office LTSC Pr. Pl 2021 - 64 bit Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-03-2029
cyberwolf1980,
sadece hucre bıcımlerını kaldırma ve sıralama yapıyorum
demişsi makronun hata vermesi bu yüzden çünkü ben dediğini anlayamadığım için biçimlendirmeyi yapamadım bu yüzdende makro d sütununa gelince hata veriyor.bir ipucu daha verirsen iyi olur :D
saygılar
halil kutuka
 
Katılım
21 Ekim 2005
Mesajlar
529
Excel Vers. ve Dili
2010 - TR!
ok ıp ucu bu sadece o sayfadakı program ıcın gecerlı ve sadece bır kez ısletılebılıyor

bı kere kodu ısletıkten sonra malesef calısmıyor cunku bıcımlendırmeler kodun yapısını etkılıyor ok ?

uzerınde hala ılk gunku kadar heyecanlı bı sekılde calısıyorum cunku ılk oynadıgım zaman 14 mac uzerınden 12 macı tuturdummmm :dua: :twisted: :dua2: :dua2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst