Merhaba Arkadaşlar ekte gönderdiğim dosyarı incelerseniz sevinirim. İstediğim bir yere veri girişi yaptırmak, bu verilerden ise günlük ve aylık rapor almak. Ãimdiden teşekkür ederim.
Yeni bir excel kullanıcısıyım ve windows 2000 professional kullanıyorum ( Haliyle ingilizce ) Yapmak istediğim bir satış raporu tablosu yani SAP proramı kullanıyoruz bu programa ürün barkodlarını girmeden yapmak istediğim excelle barkodları okutup ürün kodunu seçip Nakit - Kredi Kartı şeklinde belirlemek. Hangi üründen kaç adet satıldığını bir tabloda nasıl görüntüleyebilriz. Aynı zamanda yazarkasa x-z raporu bölümüne sadece benim belirleyeceğim ürünlerin fiyatlarını toplayacağı bir alan daha. exceli ekli dosya ile gönderiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.