Excel in verdiği uyarılar

ynmcan

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
29-05-2025
Merhaba arkadşlar;
Sayfada çalışırken "microscoft office excel" in uyarı mesjlarının çıkmasını istemiyorum ( değiştirmeye çalıştığınız hücre yada grafik korumalı........ , silmek için seçtiğiniz sayfalarda veri olabilir........ gibi uyarı mesajları ) çünkü bu mesajlara benzer mesajlar kod ların içinde var. Bu mümkünmüdür ?

ynmcan

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
29-05-2025
Veya bu mesaj kutularındaki "sil - iptal" gibi butonları kod larla kontrol edebilirmiyim?

ynmcan

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
29-05-2025
Aşağıda görülen mesajın gememesini istiyorum veya bu mesaj kutusundaki iptal butonunu kod ile kontrol etmek istiyorum. Bu mümkünmüdür ?

ynmcan

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
29-05-2025
Bunu yapmak istememin nedeni, kullandığım aşağıdaki kod ile "VERİ GİRİŞ FORMU" sayfasının kopyasını "L4" hücresindeki isim ile kaydet diyorum. "L4" isimli başka bir sayfa varsa kod da yazdığım uyarı mesajı geliyor.Buna evet dediğimde 3 nolu mesajımda gönderdiğim excelin mesajı geliyor.Sorun bundan sonra başlıyor. Bu mesajdaki sil butonuna tıklayınca sorun yok ama iptal butonuna tıklayınca, işlem iptal olmuyor "VERİ GİRİŞİ FORMU" nun kopyasını "VERİ GİRİŞİ FORMU(2)" adı ile ensona kaydediyor. Bunu bir türlü çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kod:
[CODE]
For i = 1 To Worksheets.Count
If Sheets(i).Name = Range("L4").Value Then
Y = MsgBox(Range(("L4")) & "  TARİHLİ BİR VARDİYA PLANI KAYDI ZATEN VAR.!!! VAR OLAN PLAN DEĞİŞSİNMİ???", vbYesNo, "")
If Y = vbYes Then
Sheets(i).Delete
Sheets("VERİ_GİRİŞ_FORMU").Copy After:=Sheets(Sheets.Count)
Sheets(Sheets.Count).Name = Range("L4").Value
End If
End If
Next
End Sub
[/CODE]

DOSYAM EKTE

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003-2007 / türkçe
"ARAÇLAR/seçenekler/hata denetimi "başlığı altında listelenen uyarılardan hangisini istemiyorsanız tik ini kaldırabilirsiniz. (dosyanıza bakmadım)