Excel kendi kendine formül yazıyor,lütfen yardım...

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Tükçe
Merhaba,

Yaklaşık 19 adet sekmeden oluşan ve çok sayıda formül içeren bir excel dosyasıyla çalışıyorum. Sorun şu;

Excel kendi kendine bazı hücrelere formül atıyor, örneğin X hücresine "taksit" yazıyorum, bir süre sonra (daha çok exceli kapatıp açınca) X hücresine baktığımda "taksit" yerine rasgele sekmelerden çekilmiş farklı içerikler görüyorum. hücrenin üzerine tıkladığımda ben hiçbir formül yazmamama rağmen, rastgele sekmelerdeki rastgele hücrelere eşitlenmiş formüller görüyorum. Bazen daha önceden sayı yazan bir hücreye, bir bakıyorum diğer sekmelerden uzun uzun metinler çekmiş. Çözümü çok aramama rağmen bulamadım, yardımcı olabileceklerden rica ediyorum.

Not: Dosyayı gizlilik sebeplerinden dolayı yollayamıyorum fakat sorun aynen anlattığım gibi...

Saygılarımla.

mancubus

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İŞ: 2021 Win Eng
dosyayı görmeden bir şey söylemek zor.

temsili 5-20 satır kalacak şekilde verilerinizi silin. kelimeleri değiştirin. örneğin "taksit" yerine "aaa" yazın. o şekilde yükleyin.

Emir Hüseyin Çoban

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 Tr - Win10 x64
Merhaba, birebir dosyanızın aynısı eklemenize gerek yok. Sorun olan hücrelere temsili veriler girerek bu örneği ekleye bilirsiniz.

Dosyayı görmeden kesin birşey söylemek zor. Ancak ilk aklıma gelen, işlem yaparken 2 sekme seçiliyse diğer sayfayada yaptığınız işlemleri aynen aktarır veya dosyanızda makro olabilir.