EXCEL LANGUAGE SORUNU?

Excel Vers. ve Dili
Office 2014 İngilizce
Merhaba arkadaslar

Bilgisayara Office 365i kurdum. Windows edition: Windows 10 Home Single Language.

Excel'de küsurat yazacağım zaman örnegin 1,5 yazacagım zaman bunu text olarak görüyor yani sayı olarak kabul etmiyor, onun yerine 1.5 şeklinde yazarsam ancak sayı olarak görüyor ben de hep virgüle alıştım. Virgüllü bir sayı koydugumda onu sayı olarak algılasın istiyorum. Excel'i de ingilizce kullanmak istiyorum şuanda da office dil ayarlarını açtıgımda ENG- United States dil paketi yüklü olarak görüyorum. Sorunu anlayamadım yardımcı olabilir misiniz nasıl düzeltebilirim?
Bir de tarihler de değişik görünüyor hücreyi Short Date yaptığımda 06.07.2018 olarak gelsin istiyorum onu da yapamadım

netzone

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
🅾🅵🅵🅸🅲🅴
⎝365 64 Bit 𝙏𝙍⎠
🆆🅸🅽🅳🅾🆆🆂
⎝11 64 Bit 𝙏𝙍⎠
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
12-09-2027
Merhaba,

Para birimi, ayraçlar, tarih görünümü gibi değişiklikleri yapabilmek için aşağıdaki adımları takip ediniz.

- Başlat > Çalıştır [Kısayol tuş kombinasyonu: Windows Tuşu+R]
- Karşınıza gelen kutuya intl.cpl yazıp enter'a basınız.
- Karşınıza gelen pencerenin sağ alt tarafında Ek ayarlar.. 'a basarak Biçimlendirme penceresine erişebilirsiniz.

Açılan penceredeki sekmelere göz atın yapmak istediğiniz değişiklikleri yapın ve uygulayın.

iyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
Office 2014 İngilizce
Merhaba,

Para birimi, ayraçlar, tarih görünümü gibi değişiklikleri yapabilmek için aşağıdaki adımları takip ediniz.

- Başlat > Çalıştır [Kısayol tuş kombinasyonu: Windows Tuşu+R]
- Karşınıza gelen kutuya intl.cpl yazıp enter'a basınız.
- Karşınıza gelen pencerenin sağ alt tarafında Ek ayarlar.. 'a basarak Biçimlendirme penceresine erişebilirsiniz.

Açılan penceredeki sekmelere göz atın yapmak istediğiniz değişiklikleri yapın ve uygulayın.

iyi çalışmalar.

ÇOK TEŞEKKÜRLER!!