DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Ama bu pencere olarak değil sayfaya gömülü sayfada yer alıyor?Userform oluşturup içine Listbox ekle , Listbox özelliklerinde RowSource özelliğine hücrelerin neredeyse ise onu yazacaksınız .
İyi çalışmalar .
Sayfaya gömülü olarak istiyorsanız , çıtır'ın mesajını kontrol ediniz.Ama bu pencere olarak değil sayfaya gömülü sayfada yer alıyor?
Verilerin Adını Nasıl Yazdırıcam Listedeki İle Aynısını bir hücreye yazdırmam lazım yani hücre numarası değil seçili olan hücredeki yazının aynısı yazıcak listede 1 se seçtiğim hücredede 1 yazsın istiyorumTasarım modunda iken sağ tuş denetimi biçimlendir.Girdi aralığı olarak Liste aralığını yazınız.Hücre bağlantısı olarak değerin yazılaçağı hücre yazınız.Yalnız değer olarak seçilen değerin sırasını verir değeri yazmak için indis ,kaydır gibi fonksiyonlardan yararlanılır.
dediğinizi yaptım excele gerek olduğunu düşünmüyorum veriler düştü örnek resimdeki gibi buraya kadar tamam fakat hücre bağlantısı kısmında hücrede seçilen verinin hücre sayısı veriyor ben sayı değil listede seçtiğim verinin yazısının aynısını yazmasını istiyorum bunu nasıl hallederiz?Sorunuzu "örnek" excel dosyası ekleyerek sorarsanız, daha hızlı ve doğru cevaplar alabilirsiniz.
Örnek excel dosyası ekleme hakkında bilgi edinmek isterseniz:
https://www.excel.web.tr/threads/soru-ile-ilgili-oernek-excel-dosyasi-ekleme.174755/ bakınız.
Peki Son birşey Daha Sormak İstiyorum Bu verileri Arama Yeri Oluştursak üstüne beyaz mesela burak yazıcan sadece burak çıksa gibi yapabilirmiyiz ?
seçme yerine bir tane boş bir arama yeri yapsak oraya istediğimiz yazdığında sadece o çıksa yani arama yerine burak yazdığımda diğerleri yok olucak burak çıkıcak gibiDosyayı yeniledim.Bir başka liste.Sorunuzu tam olarak anlamdım.Dosya üzerineden örneklendiriniz.
örnek bu şekilde o barca kısmına artık ne yazarsam bulması filtre kısacaDosyayı yeniledim.Bir başka liste.Sorunuzu tam olarak anlamdım.Dosya üzerineden örneklendiriniz.
EVETÜzerinde yazdığınıza göre aşağıdaki liste sıralansın doğru mu anlamışım?