Excel Ödevi

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Grafiğe girmeden diğerlerini inceleyiniz. Sanırım sınava yetiştiremedik :)

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
exel 2007 türkçe
İlginine cok teşekkur eederim sınavıma bi kac saatim var:) gonderdigin tablo yu eger nasıl yapabildigini bana kısaca anlatırsan bu sınavı kurtarıcam.formulleri biliyorum grafik biliyorum fakat gonderdigim linkteki tabloyu kopyalayıp yapıstırdıgım zamn exel de tablo halinde deiglde alt alta karmasık bi şekilde cıkıyor.bunu cozsem o tabloyu oluştursam altındakı sorular basit yapıcam .Lütfen resimli anlatım yapabilirmisin:( yada nasıl yapıldıgını.

Excel Vers. ve Dili
exel 2007 türkçe
Merhaba,

Grafiğe girmeden diğerlerini inceleyiniz. Sanırım sınava yetiştiremedik :)
İlgine gerçekten teşekkür ederim.sınavıma bir kac saat var:( ben bu tabloyu nasıl olusturdugunu bilmiyorum ama yani verileri teker teker mi yazdın . ben kopyala yapıstır yaptıgımda verdigim linkteki tabloyu exele yapıstırdıgımda yani tablo aynı cıkmıyor alt alta karmasık bişeyler cıkıyor.. bu tabloyu nasıl yaptıgınızı resimli olarak yada sözlü farketmez az cok anlıyorum artık exel den bana anlatabilirmısın:(

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Verdiğiniz adresten kopyala yapıştır yaptım.
sonra istenilen formülleri yazdım, bu kadar basit yani :)

Excel Vers. ve Dili
exel 2007 türkçe
ben kopyala yapıştır yaptıgımda ahmet ayse ocak subat 5000 42000 90000 vs.veriler alt alta cıkıyo:( onu cozemedim bende işte .

Excel Vers. ve Dili
exel 2007 türkçe
ben kopyala yapıştır yaptıgımda ahmet ayse ocak subat 5000 42000 90000 vs.veriler alt alta cıkıyo:( onu cozemedim bende işte .
Of PARDON YA ctrl+A YApınca tablonun aynısı cıktı hay beyinsiz kafam.tmm oldu bu sefer.cok ama cok tesekkur ederim ben sadece o tabloyu seciyodum. oldu cok şukur artık sorun yok bu sınavı yedim ben :D ilgine tekrar tşk ler

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
syn buckethead, basit bir tablonun hazırlanması için kopyala-yapıştır yapmanıza anlam veremiyorum!
verdiğiniz linkte de görüleceği üzere tablonun nasıl hazırlanması gerektiği net birşekilde anlatılmış. daha işin başındasınız, butür tabloların hazırlanması için herzaman elinizde bu şekilde veri olmayacaktır.

Excel Vers. ve Dili
exel 2007 türkçe
merhaba
syn buckethead, basit bir tablonun hazırlanması için kopyala-yapıştır yapmanıza anlam veremiyorum!
verdiğiniz linkte de görüleceği üzere tablonun nasıl hazırlanması gerektiği net birşekilde anlatılmış. daha işin başındasınız, butür tabloların hazırlanması için herzaman elinizde bu şekilde veri olmayacaktır.
sizi anlıyorum ama sınavda bu verileri teker teker girersem tablo olustururken zamanım yetmez.bunu bildikleri için bu olayın kopyala yapıstır mantıgı vardır.benım sorunum bunları teker teker girmek yerine kopyala yapıstır yapmak.bu gonderdigim linkte ctrl +a yapıyorum sonra exel e gelip yapıstırıyorum ama exel de ayse fatma mehmet 8000 7000 5000 ocak subat vs, alt alta A STUNUN da cıkıyo(A1,A2,A3,A4,A5,...) te yani

Excel Vers. ve Dili
exel 2007 türkçe
pdf dosyası oldugu için kopyalama yaptıgımda exel de sacma sapan alt alta cıkıyo nasıl halletcem bunu yaf

Excel Vers. ve Dili
exel 2007 türkçe
sizi anlıyorum ama sınavda bu verileri teker teker girersem tablo olustururken zamanım yetmez.bunu bildikleri için bu olayın kopyala yapıstır mantıgı vardır.benım sorunum bunları teker teker girmek yerine kopyala yapıstır yapmak.bu gonderdigim linkte ctrl +a yapıyorum sonra exel e gelip yapıstırıyorum ama exel de ayse fatma mehmet 8000 7000 5000 ocak subat vs, alt alta A STUNUN da cıkıyo(A1,A2,A3,A4,A5,...) te yani
pdf dosyası oldugu için kopyalama yaptıgımda exel de sacma sapan alt alta cıkıyo nasıl halletcem bunu yaf

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
teşekkürler