Excel Özet Tablo

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Merhaba Excelde Özet tabloda hesaplanmış öge ekledim ve bir hesap yaptım.
Ama önceden örneğin ürün adını seçinde o ürüne ait markalar kalıp diğerleri gizleniyordu ama hesaplanmış öge ekledikten sonra bu gizlenme olayı olmuyor. ayarını bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
2003
türkçe
örnek dosya eklersen yardımcı olmaya çalışırım

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Örnek

Orneğin bu dosyada Computer seçildiğinde normalde aşağıda o ürüne ait markalar kalıyordu ama hesaplanmış ögeden sonra hepsi görünüyor.

Excel Vers. ve Dili
2003
türkçe
BASKI ÖNİZLEME sayfasında bulunan verilerini ekli dosyadaki şeklide alış ve satış diye ayırman ve özet tabloda hesaplanmış alandan formül tanımlaman gerekiyor. hesaplanmış öğeden yaparsan süz işlemini gerçekleştirmiyor ve tüm ürünleri gösteriyor. dosyayı icelersen daha iyi anlayacaksın

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Benim dosya üzerinde oynama yapmam mümkün değil sana gönderdiğim dosya bir örnekti sadece.
Yani hesaplanmış öge ekleyince süz işlemi yaptımamız (seçeneklerden falan bişeyler seçerek) mümkün değilmi?
bunuyaptırmanın bir yolunu bulursak çok güzel olacak.

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Benim dosya üzerinde oynama yapmam mümkün değil sana gönderdiğim dosya bir örnekti sadece.
Yani hesaplanmış öge ekleyince süz işlemi yaptımamız (seçeneklerden falan bişeyler seçerek) mümkün değilmi?
bunuyaptırmanın bir yolunu bulursak çok güzel olacak.
Dediğiniz yoldan olabileceğini sanmıyorum.

Bunu VBA kodları ile yapmak mümkün.

Dosyanız ekte.

.

Excel Vers. ve Dili
2003
türkçe
ben başka bir çüzüm bilmiyorum, belki sana forumda konu hakkında daha çok bilgisi olan birileri yardımcı olabilir.

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Sağol kardeş ellerine sağlık