Excel Online Paylaşım

Excel Vers. ve Dili
excel 2016 32 Bit ve Excel 2020 32 Bit Türkçe ve İngilizce
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
10-12-2024
Arkadaşlar merhaba, bir dosyamı Excel Online Paylaşım bölümünde paylaşmak istiyorum. Dosyamı Excel içinde/Dosya/Paylaş/Bulutta paylaş bölümünde onedrive bulut bölümüne yüklüyorum. Yüklediğim dosya için paylaşım linki almak istediğimde aşağıdaki hata'yı veriyor. Bu hataları nasıl düzeltebilirim? anlamları nedir neleri temizlemem gerekiyorki bu hataları düzeltebileyim. Bu güne kadar her türlü excel problemimde müthiş işler yapmış olan "Excel Web Tr " nin bu problemimide çözeceğini biliyorum. Teşekkürler.( Dosya uzantısı .xlsb )

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Haluk

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit 2010 - İngilizce
+
Google Sheets
+
JScript
Hata mesajından benim anladığım kadarıyla; dosyanızdaki bazı özellikler ..... muhtemelen makrolarla yapılan bazı özellikler, kullanılan tarayıcı tarafından desteklenmediği için dosyayı web ortamında açamıyor. Onun yerine masaüstü uygulaması olarak açılmasını öneriyor.

Web ortamında çalışacak elektronik tablolarda, makroları dikkatli kullanarak neticiye gitmek gerekir. Örneğin, ben Google Sheets kullanıyorum ve script'lerinde bir problem olmuyor ama yazılımın müsaade ettiği şeyleri yapabiliyorum. Örneğin, script ile gidip de bilgisayarın hard diskinde bir klasörün içindekileri okuyamazsınız. Onun yerine, "Drive" daki dosyalar ve klasörlerle çalışırsınız...... gibi.

.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel 2016 32 Bit ve Excel 2020 32 Bit Türkçe ve İngilizce
10-12-2024
Haluk bey merhaba; sorunuma gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim, excel bilgim üst seviyelerde değil, söz konusu excel dosyamda bir çok makro var 340 adet ayrıca dosya boyutu 50 mb . şimdi bana ne tavsiye edersiniz bu dosyada ne yapmam gerekiyor. "Excel sürüm 5 iletişim kutusu sayfaları" var diyor bir çok sayfa var programda bunun değiştirilmesi nasıl olur? XML eşleşmeleri diyor dosya gelişmiş bölümünde XML bölümü var ordan ne yapmalıyımki bu sorunum çözülsün! Bu konuda yardıma ihtiyacım var.