• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

EXCEL OTOMATİK TOPLAMI GÖSTERMİYOR

Toplam'ı görmeniz gereken yeri sağ tıklayın ve istediğinizi seçin.

Cevabınız için teşekkürler..

Toplamı görmek istediğim yeri sağ tıkladım. Seçenekler çıktı, hepsini denedim ama olmadı.. Acaba "Özelleştir" kısmından mı yapacağım ?

Sağ alt köşede ilgili yeri tıkladığınızda açılan menüde(Ortalama,Say,Sayı adedi ...) yok denen kısmı işaretlemiş olabilirmisiniz

Olabilir .. İşaretlemiş olabilirim.
Kusura bakmayın, açılan menude bir türlü görüp, düzeltemedim. Örnek bir excel dosyası gönderiyorum İnceler misiniz?
Tekrar teşekkürler..

Sn GÖRENLER DENİZLİ, aşağıdaki gibi demek istemiştim. Dolayısıyla sizin kendi excel'inizde bunu yapmanız gerekecek.

En altaki Toplam kısmını işaretleyin

Önce resimde gösterilen menüden (Tools - Options | Viev) statusbar'ı aktif yapın.

Merhaba;
Bende aynı sorunu yaşıyorum. Ben Ofis 2016 ingilizce kullanıyorum. Hücrelerin içindeki sayıları aşağıda gösteren kısım yok oldu. Sağ tuş klik yapıyorum ve SUM işaretli olduğu halde toplamıyor. Yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler

2014 Yılından beri aylık takip ettiğim bir dosya. Sadece 2 gün önce arkadaşım Ofis 2019' u İngilizce olarak yükledi. Takvim sistemi değişmişti. Ben de 2019 ofisi kaldırıp yerine 2016 ingilizce kurdum ama sum gitmiş ve hiç bir alt toplam, yan toplam vs. çalışmıyor. Seçilen hücreler zaten toplanmıyor.
Nasıl düzeltebilirim?

Bir görsel paylaşır mısınız?

Yaklaşık 6 yıl aylık harcamalarımı, gün gün hangi firmadan ne kadarlık harcama yapmışımı tuttuğum ve her ayı bir sheet olarak eklediğim ve her sayfa bir önceki sayfadan toplam alıyordu. Tüm sheetlerdeki veriler değişmiş anladığım kadarıyla. Şimdi SUM harici daha büyük dertlerim oldu.

Altın Üye olmayan üyelerimiz genellikle dış dosya barındırma sitelerini kullanıyorlar.

Altın Üye olmayan üyelerimiz genellikle dış dosya barındırma sitelerini kullanıyorlar.
Çok teşekkür ederim. Sorunumu Ofis 2016' yı tekrar yükleyip, Win 10 ingilizce olan sisteminden tarih formatını Türk formatına getirince eski sheetlerde seçtiğim hücrelerin içindeki sayıların toplamı görünmeye başladı. Sorun olan yeni sheeti silip eskiden bir tane kopyalayarak hallettim.

Geri