Excel Programlama Yardim

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKEZE SELAMLAR BEN EXCELDE AMATÖR OLARAK ÇALIŞIYORUM FAKAT EXCELDE KENDİM BİR PROGRAM YAPMAK İSTİYORUM EN BÜYÜK ARZUM İNANIN BU MODERATÖRLER VE ADMİNLERDEN BU KONUYLA İLGİLİ OLARAK YARDIMCI OLMALARINI TAVSİYE EDECEKLERİ BİR KİTAP VARSA VEYA BU KONUDA NASIL BAŞLAMAM GEREKTİĞİ HAKKINDA YARDIMCI OLABİLİRLERSE SEVİNİRİM BİR PROGRAM YAPMAK İSTİYORUM KENDİM MESLEK OLARAK BUNA BAĞLI ÇALIŞTIĞIM İÇİN YAPMAYA BAŞLADIKTAN SONRA GÜZEL ŞEYLER ÇIKARABİLECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM:yardim:

baydeniro

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-02-2025
Merhaba promethus. Öncelikle Foruma hoş geldiniz. Forum kuralları gereğince büyük harfle yazı yazmayınız.

baydeniro

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-02-2025
Ben de amatörce excelde programlama konusu ile ilgiliyim. Programlama niyetinizden biraz daha detaylı bahseder misiniz...

Excel Vers. ve Dili
Excel 2002 -TR
SLM
Adım Adım Excel 2003 yazar: Curtis Frye

Sıfırdan makrolara kadar bilgi veren bir kitap...

Kolay gelsin

Not: piyasa fiyatı 20 civarı
nette daha ucuz bulabilirsin

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
İlginiz için teşekürler

Proglama konusunda muhasebesel olarak kasa ve stok proglama gibi düşünüyorum internetten bikaç indirdiğim program örnekleri var hoşuma gitti örneğin bir vergi iade programı en basit örneği bilgi girişleri yapıldıktan sora rapor diye bir ikon yapılmış ve bastığımız zaman bütün sayfaları kendisi otomatik olarak sayfalar halide düzenli bir şekilde yapıyor tekrar ilginize teşekür ederim.:hihoho: :hey:

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
burak

verdiğin bilgi için teşekürler bu kitabı araştırıp en kısa zamanda temin edeceğim

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Yardimci Olabİlİrmİsİnİz

örnek olarak yapmış olduğum bir serbest meslek makbuzu hesaplama tablosu var bu tabloda sadece ödenecek tutarı girin bölümüne veri girişinin yapılmasını diğer hücrelere veri girişi yapılmamasını istiyorum giriş yapmaya çalışıldığında hata uyarısı vermesini ve farklı arka plan kullanmak istiyorum bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim:yardim: