excel programları kısıtlamalar nedeni ile çalıştıramıyorum.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
Merhaba arkadaşlar.Bazı excel programlarını çalıştırmaya başladığımda programda herhangi bir butona tıkladığımda karşıma "İşlem, bu bilgisayardaki kısıtlamalar nedeni ile iptal edildi.Lütfen sistem yöneticinizle görüşün" şeklinde bir mesaj çıkıyor.Acaba ne yapmalıyım?Teşekkür eder saygılar sunarım.

N.Ziya Hiçdurmaz

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 TR / 32 Bit
Eğer windows korsan ise ve güncellemer indirilmiş ise böyle birşey olabilir!

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Merhaba arkadaşlar.Bazı excel programlarını çalıştırmaya başladığımda programda herhangi bir butona tıkladığımda karşıma "İşlem, bu bilgisayardaki kısıtlamalar nedeni ile iptal edildi.Lütfen sistem yöneticinizle görüşün" şeklinde bir mesaj çıkıyor.Acaba ne yapmalıyım?Teşekkür eder saygılar sunarım.

Ekteki resimde görünen ayarları kontrol edin.

İşaretli olmaları gerekir.

..

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
TeŞekkÜler

Sn:Yurttaş teşekkür ederim.Saygılar

Excel Vers. ve Dili
2003
SLMLAR, aynı konuda sorun yaşıyorum, denemediğim şey kalmadı. ağa bağlı bir bilgisayar kullanıyorum, diğer bütün bilgisayarlar excel dosyalrındaki köprüleri açabiliyor. xp kaldırdım, yükledim,office kaldırdım yükledim, bütün ayarlar ok. ama hala aynı uyarıyı alıyorum.çlıdıracam ne olur yardım

Excel Vers. ve Dili
2003 excel
arkadaşlar bende aynen dfediğiniz gibi. daha önce köprüler oluşturuyorsdum şu an köprü çalışmıyor. kafayı yiycem. 2003 excel yüklü ondan olacağını da zannedmiyorum. çözen varmı