excel sayfasında belirli satırların gözükmesi

Excel Vers. ve Dili
2010
sayın üstadlarım iyi geceler benim sorum excel sayfasında
mesela a sütunu ile g sütunu arası ve 20 satırlık yerin gözükmesini istiyorum diğer sütünların gözükmesini istemiyorum SAYFAYI AÇTIĞIMDA İSTEDİĞİM BÖLÜM ÇIKSIN böyle bir şey yapmam mümkünmüdür
teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Görünmesini istemediğiniz satır ve sütunları komple gizleyin.

Excel Vers. ve Dili
2010
sayoın hocam ilginiz ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim ancak pencere bölümünden gizle yaptığım zaman tüm sayfa kayboluyor benim istediğim örenekteki yerin kalması diğer satır ve sütünların gözükmememsi

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Mouse ile 33. satırı seçin.
CTRL+SHIFT+AŞAĞI OK tuşuna basın. Tüm satırlar seçili hale gelecektir. Seçili alan üzerinde sağ klik yapın. Gizle seçeneğini seçin. Satırlar gizlenmiş olacaktır.

Mouse ile "H" sütununu seçin.
CTRL+SHIFT+SAĞA OK tuşuna basın. Tüm sütunlar seçili hale gelecektir. Seçili alan üzerinde sağ klik yapın. Gizle seçeneğini seçin. Sütunlar gizlenmiş olacaktır.

Excel Vers. ve Dili
excel=2016
türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
01-07-2024
sayfayı seçip gizle demiceksin. gizlemek istidiğin satır ve sütünları seçip diyeceksin.
örn: a sütündün c sütünuna kadar gözüksün gersi gözükmesin diyorsan
d sütünün en başına yani d harfinin olduğu sütün göstergesine tıkla daha sonra ctrl+shift ca sağ oka bastığında a dan c ye kada sütünlar hariç hepsini seçmiş olacaksın. daha sonra sütun başlığında sağ tıklayarak gizle diyebiirsin aynı işlemi satırlardada uygulayabilirsin aynı metot. kolay gelsin.