Excel sayfasında kenar boşlukları uyarısı

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
23/02/2022
İyi günler,
Excel sayfasını açtığımda Kenar boşlukları sayfa boyutuna uymuyor uyarısıyla karşılaştım.Buda çalışmalarımı etkiliyor.Ofisi yeniden yükledim.bir şey değişmedi.Bu durumu nasıl düzeltebilirim.Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Eğer yazdırma ebatınız'dan daha büyük kenar boşlukları verirseniz, yazdırma alanı oluşmayacaktır.

Sayfa ebatınızın ne olduğunu belirleyin (Eğer A4'ten daha küçük bir ebatsa -etiket veya zarf gibi-, bunu düzeltiniz) Aksi halde; kenar boşlukları, yazdırma alanını kaplayacak kadar büyük verilmiştir. Düzeltiniz.

.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
23/02/2022
Sayın Ferhat Pazarçevirdi,
Soruma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Bu sorun yazdırma alanı ile alakalı değil,hangi excel sayfasını açarsam açayım baskı önizleme yaptığımda veya dosyayı kaydettiğimde bu uyarı ile karşılaşıyorum.Aynı dosyayı başka bir bilgisayarda baskı önizleme yaptığımda veya dosyayı kaydettiğimde herhangi bir sorun oluşmuyor.Teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Yazdırmadan veya Baskı Önizlemeden önce; aktif yazıcınızı ayarlamanızı öneririm. Diğer bilgisayarlarla aynı yazıcıyı veya yazıcı sürücüsü kullandığınızdan emin olun. Default olarak açılışta görünen yazıcıyı değiştirip, tekrar baskı önizleme almayı deneyin.

.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
23/02/2022
Sayın Ferhat Pazarçevirdi,
Sorumla ilgili detaylı açıklama dosyamdadır.Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excell 2008
dostum bu soruna çözüm bulabildin mi. bendede aynı sorun var

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
2003 gore anlatıyorum dosyadan sayfa yapısına gel oradan seceneklere gel oradan sayfa boyutunu ozel sayfa boyutu ayarlanmıs onu a4 e ayarlayıp onaylayın işleminiz tamamdır tamamlanmıs işlem ektedir

Ekli dosyalar