excel sayfasında yazdıklarımı accesse kaydetmek

Excel Vers. ve Dili
ofis 2007 türkçe
arkadaşlar benim lüzum müzekkeresi,yaklaşık maliyet,piyasa araştırma tutanağı ,muayene komisyonu diye excel sayfaları olan çalışma kitabım var ben bunlara girdiğim verileri accesste kaydetmek istiyorum yani veri tabanı oluşturmak istiyorum yardımcı olacak eser örnek olan veya önerisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum .ben denedim ama hiç bu zamana kadar access ile işim olmadığından yapamadım

hamitcan

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe
ADO-DAO-Kapalı Dosya Uygulamaları başlığını inceleyin.

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Acces'te Link Table yöntemini kullanabilirsiniz.

Örnek dosya ekte. Excel dosyasına girdiğiniz her veri Acces'teki dosyada yerini alacaktır.

.

Excel Vers. ve Dili
ofis 2007 türkçe
Tam olarak açıklayamadım veya anlayamadım örnek te biraz daha anlaşılır

usta satınalma da doğrudan temin ile temin edilen malzeme ,firma adı ,malzemenin birim fiyatını kaydedip aynı malzemeleri tekrar alım yapıldığında ordan otomatik almak istiyorum ama işte tabloları nasıl oluşturacağım onu bilmiyorum yani sırasıyla firma adı, malzeme ismi, birim fiyatı gibimi yoksa önceden belirttiğim gibi excel sayfaları olarak mı oluşturacağım bunu bilemiyorum yani lüzum müzekkeresi,yaklaşık maliyet,onay belgesi, piyasa araştırma raporu ,muayene komisyonu gibi çalışma kitabında sayfalar var bunu bir türlü çözemedim örnek gönderiyorum belki işe yarar